„Zanavyko“ komandoje - naudingiausias NKL žaidėjas

zanavykas1Šakių krepšinio kubui „Zanavykas“ metai prasidėjo sėkmingai. Praėjusį savaitgalį krepšininkai iškovojo dvi pergales ir jau šį savaitgalį dėl 1 - 8 vietų susitiks su pirmąja Žemaitijos regiono komanda. Be to, komandą papildė naujas žaidėjas. Tad ambicijų klubui netrūksta.

Sausio 7 dieną namuose „Zanavyko“ krepšininkai susitiko su Kauno „KM Tornado“ komanda ir rezultatu 97:85 laimėjo kovą. Daugiausiai taškų rungtynių metu pelnė M. Riauka (22 tšk.), Š. Zablockis (20 tšk., 6 trišakiai) ir M. Karpičius (18 tšk., 3 tritaškiai).

Kitą dieną išvykoje „Zanavykas“ žaidė su Marijampolės „Kadis“ krepšininkais ir rezultatu 89:68 įveikė varžovus, neleidęs jiems nei viename kėlinyje pasidžiaugti pranašumu. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo M. Riauka (25 tšk.), R. Ostreika (14 tšk.) ir M. Karpičius (13 tšk.).

„Zanavyko“ direktorius Vytas Strokas atskleidė, kad, norėdami stiprinti savo pozicijas, į komandą priėmė naują žaidėją, kuris aikštelėje pasirodys artimiausių rungtynių metu. Šakiečių gretas papildys kaunietis, 24-erių metų 199 cm ūgio puolėjas Povilas Stasiulionis, anksčiau žaidęs už Jonavos komandą. Be to, šis krepšininkas praėjusiais metais pripažintas naudingiausiu Lietuvos nacionalinės krepšinio lygos žaidėju. P. Stasiulionis praėjusį sezoną rinko po 11 taškų, atkovodavo po 6 ir perimdavo po 1,8 kamuolio bei atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo. Pasak „Zanavyko“ klubo vadovo, artimiausiu metu klubo gretas gali papildyti dar vienas naujas žaidėjas.  
 
Po pirmojo etapo Suvalkijos regione, sužaidę 18 rungtynių, „Zanavyko“ krepšininkai užima trečiąją vietą. Jau šį savaitgalį šakiečiai dėl 1 – 8 vietų susitiks su pirmosiomis Žemaitijos regiono komandomis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.