Krepšinio čempionate – eiliniai susitikimai

ostreikaPraėjusį savaitgalį Šakių jaunimo ir kūrybos centre po ilgokos pertraukos sužaistos penkerios A ir B lygos varžybos.

Nuotr. Nors R. Ostreika (Nr. 2) rungtynių metu įmetė 29 taškus, tačiau to neužteko, kad Kudirkos Naumiesčio „Valjona“ laimėtų prieš lygos naujokę „Fuji“.

A lygoje savaitgalį buvo sužaistos dvejos varžybos. „Kriūkai“ rezultatu 77:73 laimėjo prieš Šakių „Sakalus“ ir bendroje turnyrinėje lentelėje iš paskutiniosios aštuntos vietos pakilo į septintąją, o į jų vietą nusileido pralaimėjusioji komanda. Prie „Kriūkų“ pergalės daugiausiai prisidėjo P. Stanaitis (22 tšk., 5 tritaškiai) ir E. Juočiūnas (21 tšk., 3 tritaškiai). „Sakalų“ komandoje rezultatyviausiai žaidė M. Labanauskas (19 tšk.) ir L. Jucevičius (15 tšk.).

Šiuo metu neblogai sekasi lygos naujokei „Fuji“, vis kylančiai į bendrosios turnyrinės lentelės viršų. Savaitgalį ši komanda 95:87 laimėjo prieš Kudirkos Naumiesčio „Valjoną“. Laimėtojams daugiausiai taškų pelnė A. Pelšs (30 tšk.) ir V. Bernotas (20 tšk., 2 tritaškiai). „Valjonoje“ rezultatyviausiai žaidė R. Ostreika (29 tšk., 3 tritaškiai) ir D. Staugaitis (18 tšk., 2 tritaškiai). Po šio susitikimo „Fuji“ iš trečiosios bendrosios turnyrinės lentelės vietos pakilo į antrąją, o „Valjona“ tebeliko ketvirtoji.
 
B lygoje sužaistos trejos varžybos. „Lukšių gimnazija“ rezultatu 70:52 laimėjo prieš „A Komandą“, į savo sąskaitą įsirašydama šeštąją pergalę iš septynių žaistų rungtynių. Lukšiečiams daugiausiai taškų pelnė T. Bukšnys( 17 tšk.) ir L. Linertas (16 tšk., 2 tritaškiai). Priešininkų komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Čiužas (14 tšk.) ir E. Kazlauskas (11 tšk.).

Šakių „Gudrei“ ir šis savaitgalis buvo nesėkmingas. Susitikimas su „Splitu“ baigėsi rezultatu 66:101 pastarosios komandos pergale. „Gudrė“ iš septynerių sužaistų rungtynių neturi nė vienos pergalės. Prie „Splito“ pergalės daugiausiai prisidėjo R. Venskūnas (26 tšk.) ir E. Sniečkus. „Gudrei daugiausiai taškų pelnė V. Višinskas (13 tšk.) ir A. Miliušis (12 tšk.). Po šio susitikimo „Splitas“ iš ketvirtosios bendros turnyrinės lentelės vietos pakilo į antrąją, o „Gudrė“ užima autsaiderių poziciją.

Kidulių „Brig“ rezultatu 65:79 pralošė Šakių „Veteranui“. Rezultatyviausiai laimėtojų komandoje žaidė D. Orintas (17 tšk.) ir R. Virbauskas (15 tšk., 2 tritaškiai). „Brig“ daugiausiai taškų pelnė K. Vylimaitis (16 tšk.) ir M. Šereika (16 tšk.). „Veteranas“ po šio susitikimo iš aštuntosios bendros turnyrinės lentelės vietos pakilo į septintąją. Ši komanda savo sąskaitoje turi dvi pergales ir penkis pralaimėjimus.. Kidulių „Brig“ su vienu laimėjimu ir šešiais pralaimėjimais yra devintoji.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.