Artėjant reguliaraus sezono pabaigai – tritaškių rekordas

krepsinis4Praėjusį savaitgalį Šakių jaunimo ir kūrybos centre buvo sužaistos šešerios A ir B lygų vyrų krepšinio čempionato varžybos ir vis labiau aiškėja lyderiai bei artėjama prie reguliaraus sezono pabaigos. Be to, vienerių B lygos varžybų metu buvo pasiektas tritaškių rekordas per vienerias rungtynes.

A lygoje savaitgalį buvo sužaistos dvejos varžybos. „Lukšiai“ dar kartą įrodė savo pranašumą. Jie rezultatu 86:62 laimėjo prieš „Laisvę“ ir į savo sąskaitą įsirašė šeštąją pergalę iš šešių žaistų rungtynių. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo Ž. Kuklierius (21 tšk.) ir M. Riauka (19 tšk.). „Laisvės“ komandoje rezultatyviausiai žaidė N. Mockus (21 tšk.) ir V. Bunkus (20 tšk., 2 tritaškiai). Ši komanda po patirto pralaimėjo iš trečiosios vietos bendrojoje turnyrinėje lentelėje krito į ketvirtąją.

Kudirkos Naumiesčio „Valjonos“ ir „Kubilių“ susitikimas rezultatu 87:97 baigėsi pastarosios komandos pergale, po kurios „Kubiliai“ iš penktosios bendrosios turnyrinės lentelės vietos pakilo į trečiąją. Daugiausiai taškų rungtynių metu komandai pelnė M. Karpičius (31 tšk., 7 tritaškiai) ir T. Butkus (35 tšk., 2 tritaškiai). „Valjonoje“ rezultatyviausiai žaidė P. Liepinaitis (31 tšk. 5 tritaškiai) ir D. Staugaitis (22 tšk.).
 
B lygoje savaitgalį buvo sužaistos ketverios varžybos. Triuškinančiu skirtumu ir pelnytų tritaškių rekordu per vienerias rungtynes baigėsi šakiečių komandų „Vožtuvų“ ir „A Komandos“ susitikimas. Pergalę rezultatu 102:57 iškovojo „Vožtuvai“ ir užtikrintai, nepatyrę nė vieno pralaimėjo iš devynerių žaistų rungtynių, užima pirmąją bendrosios turnyrinės lentelės vietą. Nepralenkiamas rungtynių metu buvo J. Stanaitis, kuris komandai pelnė 45 taškus ir pataikė 13 tritaškių (tai naujas tritaškių rekordas). „A Komandoje“ rezultatyviausiai žaidė A. Čiūžas (16 tšk.) ir E. Kazlauskas (12 tšk.).

Triuškinančiu skirtumu (59:108) baigėsi ir Kidulių „Brig“ bei Šakių „Splito“ susitikimas, po kurio pergale džiaugėsi šakiečiai. Laimėtojams daugiausiai taškų pelnė E. Šostakas (30 tšk.) ir L. Grimalauskas (21 tšk.). Kiduliečių komandoje rezultatyviausiai žaidė E. Bybartas (17 tšk., 2 tritaškiai), ir M. Matūza (19 tšk.).

Šakių „Veteranas“ 57:61 turėjo pripažinti Veršių „Reindžerių“ pranašumą. Prie komandos pergalės daugiausiai prisidėjo A. Snudaitis (20 tšk., 4 tritaškiai) ir E. Kėvelaitis (10 tšk., 3 tritaškiai). „Veteranui“ daugiausiai taškų pelnė R. Virbauskas (12 tšk., 3 tritaškiai) ir D. Martinkevičius (10 tšk.).

„Lekėčiai“ rezultatu 70:79 pralaimėjo prieš „Lukšių gimnazijos“ komandą, kuri užima antrąją bendrosios turnyrinės lentelės vietą. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo P. Bendorius (24 tšk., 3 tritaškiai) ir T. Bukšnys (21 tšk., 2 tritaškiai). Lekėtiškiams daugiausiai taškų pelnė A. Urmuliavičius (34 tšk., 4 tritaškiai) ir T. Ruzgys (18 tšk., 3 tritaškiai).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.