Iš rankų lenkimo čempionato – su apdovanojimais

Kovo 26 dieną Liepalingyje, vyko Lietuvos jaunimo rankų lenkimo penkioliktasis čempionatas, kuriame dalyvavo bei prizines vietas pelnė ir Šakių sporto klubo „Aidas“ sportininkai.

Iš viso čempionate dalyvavo devyni šakiečiai, tačiau prizines vietas pelnė ne visi. Lengviausioje, 50 kg svorio kategorijoje pirmąją vietą kaire ir ketvirtąją vietą dešine ranka laimėjo Aurimas Subačius. Kitas šakietis Laurynas Petrauskas, 55 kg svorio kategorijoje, lenkdamas kaire ranka iškovojo ketvirtąją, o dešine - trečiąją vietas. Mindaugui Sutkaičiui pasisekė labiau. Jis savo kategorijoje (80 kg +)  lenkdamas tiek kaire, tiek dešine ranka laimėjo antrąją vietą. Rasa Leškevičiūtė (svorio kategorija iki 70 kg) kaire ranka iškovojo antrąją, o dešine – ketvirtąją vietą. Ligitas Stravinskas ir Mantas Kriaučiūnas, lenkdami kairėmis rankomis, liko penktieji. Tokią pačią vietą, tik dešine ranka, užėmė ir Andrius Pališkis.

Iš dešimties Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionate dalyvavusių komandų šakiečiai užėmė ketvirtąją vietą. Nepralenkiami buvo Šilutės sportininkai, iškovoję pirmąją vietą. Pasak klubo „Aidas“ vadovo Romučio Pališkio, balandžio 2-ąją jie planuoja dalyvauti suaugusiųjų čempionate Joniškyje ir tikisi puikių rezultatų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.