Šakiuose įteikta pirmoji regbio taurė

regbisŠeštadienį Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos stadione pirmą kartą susirinko tikri regbio gerbėjai. Čia dėl taurės kovojo dvi komandos iš Šakių ir Gelgaudiškio.  Gelgaudiškio komanda žaidimo pabaigoje įrodė savo pranašumą. Nors oras tą dieną buvo lietingas, tačiau visus lydėjo gera nuotaika. Varžyboms pasibaigus smalsuoliai turėjo galimybę pasimokyti žaidimo gudrybių iš Jurbarko „Lūšies“ komandos.

Nuotr. Regbis – sportinis žaidimas, turintis futbolo, rankinio, lengvosios atletikos ir imtynių elementų.

Nors mūsų kraštuose tai buvo pirmosios varžybos, tačiau atvykusieji turėjo ką pamatyti. Dėl taurės kovojo dvi komandos, o po varžybų regbio gerbėjai sudarė komandą ir turėjo galimybę pažaisti prieš kviestinius svečius iš Jurbarko. 
 
  • Daugiau nuotraukų iš varžybų rasite čia.
 
Varžybos buvo įtemptos ir tik pabaigoje Gelgaudiškio komanda išplėšė pergalę rezultatu 24:17. „Gaila buvo tik, kad oro sąlygos nelepino, tačiau regbyje, kaip ir futbole, blogų orų nėra“,- pasakojo pagrindinis organizatorius Justas Požaitis. Oro sąlygos turėjo įtakos tik susirinkusiųjų skaičiui, nes stebėti varžybų atvyko ne tiek daug gerbėjų, kiek buvo tikėtasi.
 
Kaip teigė organizatorius, jis dėjo nemažai pastangų, kol subūrė komandas Šakiuose, o vėliau ir Gelgaudiškyje,. Iš pradžių susirinkdavo vos penki žmonės, tačiau dabar rezultatas akivaizdus – pirmoji taurė jau įteikta. Kitais metais organizatoriai tikisi suburti daugiau komandų, kad šis žaidimas rajone taptų vis populiaresnis. Komandos dėkoja visiems rėmėjams, o ypač LRF Prezidentui R.Alksniui, kuris žaidėjams parūpino ne tik kamuolius, bet ir marškinėlius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.