Krepšinio čempionate – rezultatyvumo rekordai

kamuolysPraėjusį savaitgalį krepšinio kovas tęsė abiejų lygų komandos. Nors sužaistos ketverios rungtynės, ypač atkaklūs susitikimai vyko A lygoje, kur krepšininkai pelnė rekordiškai daug taškų.

Savaitgalinius krepšinio susitikimus pradėjo B lygos komandos. Šakių „Veteranas“ rezultatu 71:62 įveikė Šakių „Trigadą“. Daugiausiai prie komandos pergalės prisidėjo Ž. Šimaitis, pelnęs 19 taškų ir G. Bacevičius, pataikęs 13 taškų. Pralošusioje komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Žemaitis, pelnęs 18 taškų, iš jų du tritaškius, bei G. Karalius, įmetęs 16 taškų.

Veršių „Reindžerių“ ir „J.K.S.C.“ susitikimas rezultatu 83:79 baigėsi veršiškių pergale. Tarp jų nepralenkiamas buvo A. Snudaitis, prie pergalės pridėjęs 28 taškus, iš jų tris tritaškius, bei E. Strimaitis, pelnęs 18 taškų. „J.K.S.C.“ komandoje po 15 taškų pataikė M. Siegel ir M. Švelnys.

Sekmadienį vykusios A lygos kovos buvo kur kas įnirtingesnės. Griškabūdžio „Nova“ rezultatu 96:93 įveikė „Lekėčių – Sakalų“ komandą. Tarp griškabūdiečių rezultatyviausiai žaidė E. Nutautas, prie pergalės pridėjęs 29 taškus bei K. Meiliūnas, pelnęs 20 taškų, iš jų du tritaškius. „Lekėčių – Sakalų“ komandoje rekordiškai žaidė G. Pečiulionis. Jis rungtynių metu komandai pelnė 31 tašką, iš jų pataikė net 10 tritaškių. Rezultatyviai žaidė ir R. Mačiulaitis bei E. Kazlauskas, įmetę po 22 taškus, iš jų po tris tritaškius. Visgi to nepakako, kad komanda įveiktų griškabūdiečius.
 
Ne ką mažiau atkakli kova vyko ir tarp Kudirkos Naumiesčio „Valjonos“ bei „Kriūkų“, kur iki varžybų pabaigos nebuvo aišku, kas laimės. Šįkart fortūna buvo palankesnė naumiestiečiams, kurie rezultatu 97:92 išplėšė pergalę. Laimėtojų komandoje nepralenkiamas buvo T. Kvederavičius, prie pergalės pridėjęs 32 taškus, iš jų šešis tritaškius, bei T. Butkus, pelnęs 21 tašką, iš jų keturis tritaškius. Tarp kriūkiečių rezultatyviausiai žaidė T. Kardauskas, įmetęs 20 taškų, iš jų du tritaškius, bei A. Stanaitis, pataikęs 18 taškų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.