„Zanavykas“ artėja finišo link

zanavykas_parachomikasPraėjusį savaitgalį Šakių krepšinio klubas „Zanavykas“ tiesiog „netyčia“, kaip tikino komandos vadovas Vytautas Strokas, išplėšė pergalę prieš šiauliečius, o jau kitą dieną triuškinančiu rezultatu „sumynė“ Telšių „Tichės“ krepšininkus.

Nuotr. P. Parachomikas paskutiniųjų varžybų metu žaidė itin rezultatyviai bei puikiai darbavosi gynyboje - perėmė net 11 kamuolių.

Praėjusį penktadienį išvykoje šakiečiai susitiko su Šiaulių „Saulės Aukštabalio“ ekipa. Kova nebuvo tokia lengva, kaip galbūt buvo tikėtasi. Pasak komandos vadovo V. Stroko, krepšininkai buvo nesusikoncentravę ir visiškai nenusiteikę žaidimui, todėl rungtynių pabaigoje varžovus skyrė minimalus skirtumas ir nebuvo aišku, kas iškovos pergalę. Paskutinėmis kėlinio sekundėmis „Zanavyko“ krepšininkas A. Pelšs pelnė tris taškus ir taip komandą ištempė iš dramatiškos situacijos. Jie laimėjo rezultatu 78:80 ir, kaip tikino V. Strokas, tai buvo tiesiog „netyčiukas“. Rezultatyviausiai rungtynių metu žaidė P. Parachomikas, pelnęs 21 tašką bei devynis kartus atkovojęs kamuolį ir tiek pat taškų prie pergalės pridėjęs V. Stanevičius. M. Karpičiaus sąskaitoje – 11 taškų bei penki atkovoti kamuoliai, A. Pelšs - 10 taškų.
 
Kitą dieną šakiečiai namuose rungtyniavo su Telšių „Tichės“ krepšininkais ir jau demonstravo visiškai kitokį žaidimą nei Šiauliuose. Nuo pirmųjų minučių parodę, kas yra aikštelės šeimininkai, šias pozicijas mūsiškiai išlaikė iki varžybų pabaigos ir priešininkus sutriuškino rezultatu 98:49. Šįkart daugiausiai prie komandos pergalės prisidėjo M. Šumskis, pelnęs 19 taškų bei 9 kartus atkovojęs kamuolį. P. Parachomikas pataikė 16 taškų bei 11 kartų perėmė kamuolį. Komandos draugas V. Stanevičius pridėjo 14 taškų bei šešis kartus atkovojo kamuolį.

Po šių susitikimų Šakių „Zanavykas“ išlieka antroje turnyrinės lentelės vietoje. V. Strokas, vertindamas banguotą komandos žaidimą, nelinkęs prognozuoti savaitgalį vyksiančio septintojo Regionų krepšinio lygos sezono baigties. „Būsime arba pirmieji arba tretieji. Sunku pasakyti, nes laimime, kai būna sunku, o kartais vos išsikapstome, kai atrodo viskas elementariai paprasta“, - teigė pašnekovas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.