Aiškėja B lygos lyderiai

reindzeriaiPraėjusį savaitgalį rajono krepšinio čempionate susitikimai vyko tik tarp B lygos komandų. Reguliariajam sezonui einant į pabaigą, vis labiau aiškėja čempionato lyderiai.

Nuotr. Po itin atkaklios kovos, įveikę Šakių „Vožtuvus“, vienvaldžiais lyderiais tapo Veršių „Reindžeriai“.

Pirmoji savaitgalio kova vyko tarp Šakių „Veterano“ ir „Gudrės“. Rezultatu 94:43 pergalę iškovojo „Veteranas“. Komandai 28 taškus, iš jų du taiklius tritaškius, pelnė Ž. Šimaitis, 24 taškus pridėjo D. Martinkevičius. „Gudrėje“ rezultatyviausiai žaidė V. Višinskas, įmetęs 14 taškų, iš jų du tritaškius, bei V. Sniečkus, pataikęs 10 taškų.

Itin atkakli kova vyko tarp Lukšių ir Griškabūdžio gimnazijų. Iki pat rungtynių pabaigos buvo sunku prognozuoti, kas laimės, tačiau fortūna palankesnė buvo griškabūdiečiams. Be to, lukšiečiai žaidė tik penkiese. Griškabūdiečiai savo bendraamžius įveikė rezultatu 66:62. Laimėtojams 22 taškus, iš jų du tritaškius, pataikė A. Laurinaitis, 18 taškų, iš jų tris tritaškius, įmetė P. Sinkevičius. Tarp lukšiečių nepralenkiamas buvo D. Sakalauskas, pelnęs 31 tašką, iš jų du tritaškius, jo brolis J. Sakalauskas pridėjo 15 taškų, iš jų tris tritaškius. Tiesa, lukšiečiams šiame čempionate dar nė karto nenusišypsojo laimė - jie neįveikė nė vieno priešininko.
 
Nuožmus susitikimas vyko ir tarp komandų lyderių, čempionate nepatyrusių nė vieno pralaimėjimo – Šakių „Vožtuvų“ ir Veršių „Reindžerių“. Po itin įtemptos kovos, dviejų taškų skirtumu, savo pranašumą įrodė veršiškiai ir užsitikrino vienvaldžių lyderių poziciją. Laimėtojams 15 taškų, iš jų tris tritaškius, įmetė A. Snudaitis, tiek pat taškų pridėjo komandos draugas V. Motiejūnas. „Vožtuvams“ 26 taškus, iš jų keturis tritaškius, pelnė J. Stanaitis, 23 taškus pataikė D. Matuza.

Šakių „Splitas“ rezultatu 68:60 gana nesunkiai įveikė „Trigadą“. Prie komandos pergalės daugiausiai prisidėjo T. Matulaitis, pelnęs 16 taškų bei K. Ambrazaitis, pataikęs 13 taškų. „Trigadai“ 17 taškų, iš jų du tritaškius, įmetė A. Žemaitis, 16 taškų pridėjo L. Karalius.

Artimiausi susitikimai taip pat vyks tik tarp B lygos komandų. Paskutinėmis varžybomis baigsis reguliarusis lygos sezonas, ir kovo 17 dieną prasidės pusfinaliai. 
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.