Pralošusios A lygos komandos atsirevanšavo

luksiai_danieliusPraėjusį sekmadienį, balandžio pirmąją, A lygoje įvyko antrieji finaliniai susitikimai, tačiau laimėtojai po jų nepaaiškėjo. Abi lygos poros atsirevanšavo ir dabar serijos rezultatas tapo 1:1.

Dėl III vietos susitiko „Fuji“ ir „Lukšiai“. Svarbią pergalę ir teisę kovoti dėl apdovanojimų šį kartą iškovojo „Lukšiai“. Į pergalę komandą vedė Ž. Danielius, pelnęs 31 tašką, po 18 taškų pridėjo Š. Jurgutis ir G. Būda, pataikęs ir du tritaškius. „Fuji“ komandoje, kuri į kovą stojo be dviejų pagrindinių žaidėjų, po 18 taškų pataikė D. Balčiūnas bei I.Bataitis, pataikęs ir du tritaškius.

Antroje poroje dėl I vietos antrą kartą susitiko „Kubiliai“ ir „Nova“. Pergalę rezultatu 84:98 iškovojo „Nova“, praėjusį kartą nusileidusi savo varžovui. Tarp griškabūdiečių rezultatyviausiai žaidė K. Meiliūnas, įmetęs 27 taškus, iš jų du tritaškius, bei M. Užupis, pataikęs 21 tašką. „Kubilių“ komandoje nepralenkiamas buvo M. Karpičius, pelnęs 28 taškus, iš jų tris tritaškius, E. Žukas pridėjo 18 taškų. Tad po abiejose porose įvykusių revanšų laimėtojai paaiškės balandžio 15 dieną. 11 val. susitiks A lygos „Laisvė“ ir B lygos čempionai „Vožtuvai“, kurie kovos dėl patekimo į A lygą. 13 val. dėl III vietos dar kartą susitiks „Fuji“ ir „Lukšiai“, 15 val. paaiškės, ar čempionais taps „Kubiliai“, ar „Nova“.
 
Šiomis varžybomis krepšinio čempionatas nesibaigs. Po jų vyks A lygos Žvaigždžių diena, tad komandų vadovai raginami išrinkti po vieną komandos snaiperį, kurie dalyvautų baudų, tritaškių mėtymo bei oro karaliaus konkursuose. Sirgaliai kviečiami palaikyti mėgstamas komandas bei šventiškai užbaigti rajono krepšinio čempionatą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.