Gausą traukianti jėga

saves_link2„Kai supranti, kad tau nieko netrūksta, visas pasaulis ima priklausyti tau“, - dar VI amžiuje prieš Kristų sakė senovės kinų filosofas Lao Tzu. Visais laikais tik nedaugelis žmonių žinojo, kaip nepritrūkti pinigų ir nuolat gyventi gausoje.

Jei atidžiau pasižvalgytume, tai pamatytume, kad didžioji dalis pasaulio pinigų yra sukaupta turtuolių, sudarančių maždaug dešimt procentų visų planetos gyventojų, rankose. Kažkada jie irgi jų neturėjo, daugelis savo turtus sukrovė iš nieko, tačiau skirtumas tas, kad tie laimingieji žinojo atsakymą, kaip pritraukti pinigus į savo gyvenimą.

Visi sutiksite, kad pinigai suteikia laisvę ir visas galimybes gyventi laimingesnį, įdomesnį bei visavertį gyvenimą. Jie skatina mus džiaugtis gyvenimu ir išmokti judėti su Visatos energija, kuri gali dovanoti daug daugiau nei pinigus. Daugelis pasaulio žmonių kasdien kenčia pinigų stygių ir nepriteklius tik todėl, kad nemoka pasinaudoti traukos dėsniu, kurį valdo ne kas kitas, o meilė.

Meilės jėga judina visus pasaulio pinigus ir turtus. Meilė yra traukiančioji jėga, atnešanti gausą. Ir jai neegzistuoja toks dalykas kaip beviltiška situacija. Buvo žmonių, kurie klestėjo ir didžiųjų krizių metais, nes mokėjo įveikti nepalankias situacijas, žinodami kaip veikia meilės ir traukos dėsnis.
 
Priežastis, kodėl tiek daug žmonių dėl pinigų stygiaus jaučiasi blogai, yra negatyvūs įsitikimai,  išlikę pasąmonėje nuo pat vaikystės. Jei kažkada nuolat girdėjome: „Aš negaliu to sau leisti“, „Pinigai yra nešvarūs“, „Turtuoliai - nedori ir nedvasingi žmonės“, tai net to nesuvokdami, augome puoselėdami negatyvius jausmus pinigams. Ir jei šiandien mums trūksta pinigų, tai tik todėl, kad jiems skleidžiame daugiau blogų negu gerų jausmų, kad, norėdami užsidirbti pragyvenimui, dirbame nemėgstamą, jokio džiaugsmo neteikiantį darbą. Taip pinigus tarsi „atbaidome“ nuo savęs. Jie „nelimpa“ prie mūsų.

Pasirodo, kad pakeistume šią situaciją, pirmiausiai turime pasikeisti patys. Turime išmokti pritraukti pinigus. Kai pakeisime savo jausmus pinigams, pasikeis ir pinigų kiekis. Kokią energiją skleisime, tokią ir gausime. Todėl nustokime burnoję ir pykę, nekaltinkime dėl nesėkmių savęs, tėvų, artimųjų ar valstybės, verčiau atsigręžkime į meilę, nuoširdžiai panorėkime pinigų, nuoširdžiai pasidžiaukime kitų sėkme, taip gausą pritraukdami prie savęs.

Meilės jėga gali pritraukti visus pasaulio turtus. Ji kaip magnetas traukia pinigus. Vykite šalin negatyvius jausmus. Pajuskite meilę. Dalinkitės viskuo, kuo galite dalintis. Dalinkitės pinigais, net jei jų neturite. Pabandykite pasitelkę vaizduotę įsižiūrėti į kiekvieno praeivio veidą ir mintyse duoti jam pinigų. Pajuskite jo džiaugsmą. Juk svarbu ne tai, kiek mes duodame, o kiek meilės įdedame į šį veiksmą. Kuo daugiau duodame, tuo daugiau sugrįžta. Tik atminkite, kad duoti turite su džiaugsmu ir neįpareigodami. Jei duosite laukdami atlyginimo: „Aš tau, o tu man?“ – traukos jėga neveiks ir gausos nepritrauksite.  

Mūsų žmogiškasis protas yra ribotas, bet meilė gali būti beribė. Pinigams galioja viena taisyklė – niekada neiškelkite jų aukščiau už meilę, nes taip pažeisite traukos dėsnį. Neabejokite, mes visi nusipelnėme turėti pinigų, kurių reikia tiek, kad galėtume gyventi visavertį gyvenimą. Tikėkite, kad išaukštinus meilę aukščiau visko, pinigai, kurių reikia, atsiras patys.

Galite pažaisti žaidimą, naudodami pinigus kaip ženklą, primenantį, kad reikia jiems jausti geras emocijas. Įsivaizduokite banknoto pusę su nominalo ženklu kaip pozityviąją energiją, dauginančią pinigų kiekį. Ir kiekvieną kartą paėmę pinigus tyčia apverskite juos taip, kad kaip tik ta pusė būtų nukreipta į jus. Taip laikykite juos ir piniginėje, tikėdami, kad niekada jų nepritrūksite.

Kadangi pinigai yra energija, ji bus pritraukta ten, kur jos reikia, todėl dėmesį nukreipkite tinkama, t.y. gausos linkme. Jei mąstysite, kalbėsite ar turėsite programą, kad „galiu  turėti tik tiek pinigų, kiek man reikia“, tai nenustebkite, kad pinigų bus tik tiek, kiek jums reikės padengti tam tikras išlaidas ir nė trupučio daugiau. Geriau nukreipkite savo energiją į tai, kad „turiu pinigų tiek, kad galiu mėgautis visais gyvenimo teikiamais malonumais“, ir drąsiai juos konkretizuokite.

Kad ir kieno būtų sėkmė, nuoširdžiai ja pasidžiaukite ir nepamirškite vieno iš svarbiausių dalykų – dėkingumo. Atminkite, kad dėkingumas yra daugiklis, kuris veda gausos link. Dėkokite kaskart, kai gaunate ar išleidžiate pinigus. Dėkokite net jei gavote labai mažai pinigų. Dėkokite, jei juos visus teko atiduoti. Dėkokite sau, kitiems, Visatai. Dėkokite už viską, ką jums duoda gyvenimas.

Asta Gvildienė

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.