Kur be tėvų likusiam vaikui gyventi geriausia?

klausimelis 11 15Jurgita iš Gelgaudiškio:

Aišku, su tėvais, bet jei nėra tėvų, tai tik pas globėjus. Globos namuose vaikai traumuojami, pati ten augau. Globos namai – ne ta vieta vaikui augti. Aš už tai, kad atsirastų daugiau globėjų, kurie, manau, tinkamiau pasirūpintų. Vaikas būna kitoks, kai auga pas globėją, kitaip reaguoja į gyvenimą. Vėliau augau pas globėją Lukšiuose, tik geri prisiminimai liko.




klausimelis 11 15 2Julius iš Šakių:


Žinoma, tik šeimoje vaikui reikia augti, nors Šakių globos namus vertinu gerai. Manau, kad ten vaikams suteikiamos visos sąlygos vystytis, augti, tobulėti. Dar manau, kad apie tuos globos namus sudaryta labai prasta nuomonė.




Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.