Ar nemenksta visuomenėje tėvo vaidmuo?

klausimelis 06 01Justina iš Voverių:

Iš tikrųjų menksta. Nelabai kas atsižvelgia į tėvus, jie neturi įtakos. Šiuolaikinėje visuomenėje moteris prisiima didesnę atsakomybę, daugiau dirba, nes vyrai tingi. Kad tėvas susigrąžintų savo vaidmenį šeimoje, ir moteris turėtų atsižvelgti į jo svarbą, ir patys vyrai turėtų susimąstyti, tapti rimtesni nei dabar yra.




klausimelis 06 01 2Egidijus iš Šakių:


Man atrodo, kad menksta. Pritariu tai nuomonei, kad moteris dominuoja šeimoje. Nors pats dar nesu tėvas, tačiau manau, kad vyras turėtų rodyti daugiau iniciatyvos ir prisiimti atsakomybę dėl šeimos išlaikymo.




Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.