Ar lengva būti krikščioniu?

klausimelis 04 30Darius iš Šakių:

Manau, kad priklauso nuo paties žmogaus, jo mentaliteto. Kad mažėja tikinčiųjų skaičius, ypač jaunų žmonių, tai manau todėl, kad atsirado kompiuteriai ir kitos informacinės technologijos, jaunimo kitos vertybės yra. Ir dar labai priklauso nuo auklėjimo šeimoje. Dabar vaikui paduoda kompiuterį, kad jis tik nesipainiotų, o patys galėtų savo darbus dirbti.




klausimelis 04 30 2Audronė iš Šakių:


Man atrodo, kad lengva. Kas nori, gali būti krikščioniu, laisvai lankytis bažnyčioje. Tačiau pastebiu, kad ypač jaunesniems tėvams kartais dar reikia prisiversti nueiti į bažnyčią. Manau, kad jų kitokie laisvalaikio praleidimo būdai. Bažnyčia – pustuštė. Vaikų, jaunesnių žmonių nedaug, daugiausia pagyvenę žmonės.  Gal jauni žmonės ne taip išauklėti yra ir kitokios jų gyvenimo vertybės jau – pinigai, darbas.



Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.