Ar domitės „Eurovizija“?

klausimelis 05 18Milda iš Lukšių:

Tikrai taip, kasmet stebiu transliaciją. Man labai patinka mūsų atstovai – grupė „The Roop“. Tiesa, man praėjusių metų daina „On Fire“ buvo gražesnė nei šiųmetinė. Kaip šiemet konkurse seksis mūsų šalies atstovams? Prognozuoju ir linkiu kuo geriausios vietos. Manau, kad mūsiškiai su naująja daina pateks į „Eurovizijos“ finalą, galbūt atsidurs geriausiųjų trejetuke. Žavi atlikėjų pozityvumas, apranga, yra modernūs ir šiuolaikiški.





klausimelis 05 18 2Greta iš Žvirgždaičių:


Taip, šiek tiek domiuosi. Jei kažką pamatau internete, pažiūriu, bet šiaip tai nelabai. Tiesa, šių metų daina labai patinka. Smagu važiuojant automobilyje jos klausytis, įsijauti į tą ritmą. Tikiuosi, kad „The Roop“ pateks į finalą, galbūt ir laimės kokią prizinę vietą. Aišku, norėčiau, kad taptų konkurso nugalėtojais. Jei galimybės leis, tai gal žiūrėsiu „Euroviziją“. 






Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.