Nebrangios dovanos, kaip parodyti dėmesį brangiam žmogui?

nebrangios dovanos
Norint pradžiuginti savo artimą žmogų, visai nebūtina išleisti didelio biudžeto dovanoms. Svarbiausia, jog dovana būtų gerai apgalvota ir reikalinga žmogui. Viena tokių dovanų galėtų būti personalizuota dovana, kuri bus įsimintina ir branginama. Nesvarbu ar tai būtų šventinė ar proginė dovana, o gal dėmesį savo artimam žmogui norite parodyti visai be priežasties? Pateiksime keletą nebrangių dovanų idėjų, kurios tiks bet kokiam žmogui.
 
Bene labiausiai populiariausia dovanų idėja yra stilingi aksesuarai. Tai gali būti graviruoti raktų pakabukai su išgraviruotu vardu, simboliu ar svarbia žmogui data. Tai bus simbolinė ir graži dovana, tinkanti tiek vyrams, tiek moterims. Toks stilingas aksesuaras, kuris bus naudojamas kiekvieną dieną. Prie nebrangių aksesuarų taip pat galima priskirti kosmetinę, kokybišką piniginę ar vizitinių kortelių dėklą, grandinėlę su graviruotu pakabuku, madingą draugystės ar poroms skirtą apyrankę, telefono dėkliuką.

Dovanoti galima ne tik aksesuarus, bet ir rūbus. Tai gali būti šiltas ir jaukus megztinis ar šalikas šaltajam sezonui bei kepurė ar pirštinės. Taip pat vis populiarėja spalvotos ir šmaikščios kojinės, kurios pradžiugins kiekvieną, ypač vyrus. Nebrangioms ir populiarioms dovanoms dar galima priskirti ir įvairius aksesuarus namams, kurie prisidės prie namų jaukumo kūrimo. Tai galėtų būti kvepiančios žvakės, eterinių aliejų mišiniai, kvapai namams, gėlės ar stilingas puodelis, foto albumas bei rėmeliai nuotraukai.

Maistas taip pat gali tapti dovana. Kadangi visi mėgsta valgyti, maisto dovanos dažnai yra vienos mėgiamiausių. Prie maisto dovanų priskiriami stilingai supakuoti kavos, arbatos bei saldumynų rinkiniai, įvairių vaisių ar gėrimų  krepšeliai. Galėsite būti tikri, jog tokia dovana tikrai bus panaudota ir džiuginanti.

Nors dovanų pasirinkimas šiais laikais parduotuvėse tikrai yra platus, visuomet dovaną galite padaryti pats. Dovanodami rankų darbo dovaną, parodysite žmogui, jog skyrėte savo brangų laiką dovanos ruošimui, todėl jį priversite pasijausti ypatingu. O jeigu fizinė dovanos idėja jums nėra priimtina, galbūt verta pasvarstyti apie pramogas. Juk nieko nėra geriau už parodytą dėmesį ir praleistą laiką kartu. Suorganizuokite smagią iškylą gamtoje, prie jūros ar pasivaikščiojimą pažintiniame take.

Užs.nr.d-0157

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.