Netradicinė istorijos pamoka

Spalio 13 d. Zyplių dvaro arklidėse vyko netradicinė istorijos pamoka Lukšių Vinco Grybo gimnazijos antrokams-gimnazistams.
 
Pamoką pradėjo gimnazijos istorijos mokytojas Vidmantas Zokas trumpai pristatęs Pirmojo pasaulinio karo eigą. Vėliau su vaikais bendravo filatelistas Juozas Urbonas. Jis papasakojo apie kolekcionavimo pomėgį, pristatė savo surinktus Pirmojo pasaulinio karo laikų laiškus iš Rytų fronto, keletą tokių laiškų perskaitė gimnazistės.

Po pamokos susirinkusieji galėjo apžiūrėti šiuo metu Zyplių dvaro arklidėse veikiančią Juozo Urbono filatelijos parodą „Laiškai iš Rytų fronto“, kuri veiks iki lapkričio mėnesio vidurio.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.