Priedai švietimų įstaigų darbuotojams: nuo 16 proc. iki 100 proc. prie algos

svietimoDirektorių sprendimu, visi švietimo įstaigų darbuotojai gaus vienkartinius algos priedus Kalėdų ir Naujųjų metų švenčių proga. Švietimo ir sporto skyrius nusprendė tokio pat dydžio priedus skirti ir švietimo įstaigų vadovams.

Nuotr. Kiekvienos švietimo įstaigos vadovas apskaičiavo, kiek lėšų gali skirti vienkartiniam algos priedui savo darbuotojams prieš didžiąsias metų šventes.

Didžiausius priedus prie algos gaus Šakių lopšelio-darželio „Berželis“ ir Šakių rajono lopšelio-darželio „Klevelis“ darbuotojai. 90 proc. priedą gaus Šakių „Žiburio“ gimnazijos kolektyvas. 70 proc. – Gelgaudiškio „Šaltinio“ specialiojo ugdymo centro darbuotojai. Šakių rajono pedagoginės-psichologinės tarnybos kolektyvo sąskaitos papilnės 50 proc. priedu, Sintautų pagrindinės mokyklos bendruomenė gaus 40 proc. priedą prie algos.
 
Mažesni priedai Kalėdų ir Naujųjų metų švenčių proga teks Gelgaudiškio pagrindinės mokyklos darbuotojams – 16 proc. Po 20 proc. priedo gaus Lukšių Vinco Grybo, Slavikų ir Kriūkų mokyklų darbuotojai. Gelgaudiškio vaikų darželio „Eglutė“ kolektyvui paskirtas 22 proc. priedas, o Žvirgždaičių progimnazijos darbuotojus švenčių proga pamalonins 35 proc. algos priedas.

Vienkartinės išmokos skiriamos iš švietimo ugdymo įstaigų darbo užmokesčio fondo sutaupytų lėšų. Užmokesčio fondo lėšos negali būti perkeliamos ūkinėms išlaidoms.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.