Judėjo ir neliūdėjo

berzelis judejo
Renginio dalyviai atliko įvairias sportines rungtis ir nestokojo geros nuotaikos. Organizatorių nuotr.


Gruodžio 4 d. Šakių lopšelis-darželis „Berželis“, siekdamas skatinti vaikų fizinį aktyvumą, rajono ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų komandas sukvietė į Kalėdinį sportinį renginį „Judu krutu ir niekad neliūdžiu 2019“, kuris vyko Šakių jaunimo, kūrybos ir sporto centre.
 
Puikiai nusiteikusios komandos atvyko iš aštuonių priešmokyklinio ir ikimokyklinio ugdymo įstaigų. Kiekvieną komandą sudarė penki vaikai, kuriems buvo skirtas namų darbas – parengti trumpą sportinį-muzikinį pasirodymą.

Renginio metu vaikai kartu su personažais keliavo per įvairias sportines užduotis į Kalėdinę pasaką, įveikdami gilias upes, aukštus kalnus ir pavojingus gūdžius miškus. Vėliau bendroje mankštoje apšilę su Kalėdiniu Piratu keliavo atlikti aštuonias sportines rungtis.

Renginio svečiai – Šakių rajono savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Elvydas Pauliukėnas ir vyriausioji specialistė Ingrida Kasparavičienė – dėkojo vaikams už jų sportiškumą ir judrumą bei įteikė komandoms po kamuolį. Šakių lopšelio-darželio „Berželis“ direktorė Lina Viliūšienė taip pat visiems dėkojo už aktyvų dalyvavimą ir komandas apdovanojo medaliais, padėkomis ir atminimo dovanėlėmis.

Renginio metu pedagogai taip pat dalyvavo kvalifikacijos tobulinimo seminare „Ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų veiklų integracija kūno kultūros procese“.

Rajoninis renginys buvo viena iš daugelio ilgalaikio projekto „Judu krutu ir niekad neliūdžiu“ veiklų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.