Vinco Kudirkos gimnazijos internetinė svetainė - vienuolikta

komptrVasario 5 d. AB TEO, LT Ryšių istorijos muziejuje Kaune vyko 10-ojo Lietuvos mokyklų internetinių svetainių konkurso baigiamasis renginys, kuriame dalyvavo Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazija.
Ją atstovavo trečios klasės gimnazistė Jovita Ambruževičiūtė, informacinių technologijų mokytojas taip pat gimnazijos svetainės administratorius Rimantas Abromas ir direktoriaus pavaduotoja Birutė Adomavičienė 10-ojo Lietuvos mokyklų internetinių svetainių konkurso baigiamąjį renginį pradėjas VšĮ „Švietimo tinklas“ direktorius Andrius Gumuliauskas teigė, jog šįkart konkursas pasižymėjo didžiausiu dalyvių skaičiumi – jėgas panoro išbandyti 165 mokyklos.

Vinco Kudirkos gimnazijos internetinė svetainė www.tinklas.lt organizuotame Lietuvos mokyklų internetinių svetainių konkurse dalyvavo pirmą kartą. Ji pateko į TOP 20-uką ir, pasak B. Adomavičienės, tai yra tikrai šaunus rezultatas, kuriuo džiaugiasi ne tik svetainės administratorius R. Abromas, bet ir visa mokyklos bendruomenė.
 
Konkurso komisija kiekvienai svetainei, neišskiriant nei pirmosios vietos laimėtojų (Palangos Vlado Jurgučio pagrindinė mokykla), išsakė daug pastabų. Į jas atsižvelgus pakiltų mokyklų internetinių svetainių kultūra. Vinco Kudirkos gimnazijos svetainėje buvo sukritikuotas informacijos pateikimas ir pradiniame puslapyje besisukantis kubas. Taip pat pastebėta, kad daugelyje puslapių tekstas ir lentelės yra netvarkingos, išmėtytos, skirtingais šriftais ir dydžiais. Svetainės dizainas apibūdintas kaip tvarkingas, „švarus“ ir malonus akiai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.