Netikėta dovana

Kriūkų vidurinės mokyklos bendruomenėje tikrų tikriausia šventė -  gruodžio viduryje, artėjant didžiausioms šventėms, buvo gauta kompiuterinė įranga. Penkis naujus kompiuterius ir monitorius  mokiniai ras  sugrįžę po žiemos atostogų.  

Šią netikėtą dovaną už surinktas aukas, mirus mylimai mamai, mokyklai, kurioje ji mokėsi vaikystėje, įteikė Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenatis sūnus, taip pagerbdamas mamos atminimą. Kompiuterius nupirko ir persiuntė Lietuvoje gerai žinoma JAV labdaros organizacija „Lithuanian Mercy Lift“, vadovaujama pirmininko Jurgio Lendraičio. Daugiau nei 20 metų šios organizacijos  vykdoma veikla palieka žymų pėdsaką Lietuvoje, ypač medicinos srityje. „Lithuanian Mercy Lift“ padeda ligoninėms, vaikų ir senelių namams, bendradarbiauja su penkiais onkologijos centrais Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose.

Kriūkų vidurinės mokyklos direktorė Lilija Liutvinienė apgailestauja, kad labdaros organizacija nesuteikė informacijos apie buvusią mokyklos mokinę, kurios atminimui sūnus padovanojo  tokią netikėtą dovaną. Mokyklos bendruomenė džiaugiasi ir dėkoja buvusiems savo mokiniams, kurie jos nepamiršta.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.