Septintokai ir aštuntokai varžėsi geografijos olimpiadoje

Balandžio 6 dieną rajoninėje geografijos olimpiadoje tarpusavyje varžėsi net 42 vidurinių ir pagrindinių mokyklų 7 – 8 klasių moksleiviai.

Savo žinias pasitikrino keturiolika septintokų iš devynių mūsų rajono vidurinių mokyklų. Pirmąją vietą užėmė Virginija Matulaitytė iš Gelgaudiškio vidurinės mokyklos (mokytoja L.Ūsienė), antroji vieta atiteko Edvinai Januškevičiūtei iš Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos (mokytoja G.Pocevičiūtė), trečiasis liko Klaidas Jakavičius iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos (mokytoja J.Puidokienė).

Olimpiadoje dalyvavo penkiolika aštuntokų iš šešių mūsų rajono vidurinių mokyklų. Geriausiai pasirodė Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos mokinė Gabija Pašiūnaitė (mokytoja G.Pocevičienė), antroje  vietoje liko Andželika Valaitytė iš Plokščių vidurinės mokyklos (mokytoja L.Virbauskienė), trečiąją vietą užėmė Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos mokinys Marius Petkus (mokytoja G.Pocevičienė).

Kitoje grupėje varžėsi septyni mokiniai iš keturių rajono pagrindinių mokyklų. Pirmąją vietą laimėjo Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos mokinys Tautvydas Rusteika (mokytoja L.Virbauskienė), antrąją vietą užėmė Laurynas Maksvytis iš Paluobių pagrindinės mokyklos (mokytoja K.Senkienė), trečioji vieta atiteko Jorūnei Bublaitytei iš Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos (mokytoja L.Virbauskienė).

Rajono pagrindinių mokyklų tarpe pirmąją vietą laimėjo Leonas Rėčkus iš Sintautų pagrindinės mokyklos (mokytoja R.Bebrauskienė), antrąją vietą pelnė Marius Pavalkis iš Šakių „Aukuro“ pagrindinės mokyklos (mokytoja L.Virbauskienė), trečioje vietoje liko Žvirgždaičių pagrindinės mokyklos mokinė Vaiva Strimaitytė (mokytoja B.Januševičienė).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.