Aukso medalis iš prezidento V.Adamkaus rankų

ignataviciusGegužės 6 dieną Kauno „Girstučio“ kultūros ir sporto centre vyko respublikinio mokinių konkurso ,,Lietuvos vaikai kuria pasakas“ nugalėtojų apdovanojimo renginys. Jo globėja ponia Alma Adamkienė.

Nuotr. Laureatas T.Ignatavičius su savo mokytoja V. Kasparaitienė džiaugiasi laimėjimu.


Dalyvauti šiame renginyje buvo pakviesti ir Gelgaudiškio vidurinės mokyklos ketvirtokai Tomas Ignatavičius ir Kamilė Skeirytė bei jų mokytoja Virginija Kasparaitienė. Gelgaudiškiečių pasakos pateko į ketvirtąją „Lietuvos vaikų pasakos“ knygą.

Iš 500 konkursui pateiktų pasakų buvo atrinktos ir apdovanotos pačios gražiausios. Tarp jų ir pirmąją vietą užėmusi Tomo Ignatavičiaus pasaka „Kelionė į Plempiją“, už kurią jis buvo apdovanotas aukso medaliu, pirmojo laipsnio Švietimo ir mokslo ministerijos diplomu bei atminimo dovana. V.Kasparaitienei buvo įteiktas Pagyrimo raštas.

Pasak mokytojos, buvo labai didelė garbė šiuos apdovanojimus gauti iš paties prezidento Valdo Adamkaus rankų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.