Pasveikino geriausius iš geriausiųjų

skruzdelynasGruodžio 23 dieną tradiciniame Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos kalėdiniame renginyje pirmą kartą mokyklos tėvų komiteto nariai surengė geriausių mokytojų rinkimo konkursą. Prieš mėnesį moksleivių tėvams buvo išdalintos anketos su mokytojų pavardėmis. Iš jų tėvai turėjo išrinkti mėgstamiausią, geriausiai savo dalyką išmanantį ir geriausiai savo mokinius suprantantį mokytoją.

Nuotr. UAB „Gulbelė“ mokytojams dovanojo įspūdingo dydžio skruzdėlyną - didesnis nei vieno metro aukščio kepinys svėrė maždaug 25 kilogramus.

Kadangi į sąvoką „geriausias“ įeina daug asmeninių savybių, tai mokyklos tėvų komiteto pirmininkė Rima Vasaitienė paprašė į tas pačias anketas surašyti ir visus su jomis susijusius komentarus. Po ilgų svarstymų ir skaičiavimų pagaliau buvo paskelbti geriausieji iš geriausiųjų. Pradinių klasių mokytojų tarpe pagerbtos net penkios dažnai mažųjų mamomis vadinamos moterys. Tai Virginija Čereškevičienė, Aurina Bernotienė, Aušra Gudiškienė, Lilija Žurauskienė ir Jūratė Daniliauskienė.

Be to, buvo išrinkta ir dešimt geriausių dalykų mokytojų. Jų tarpe Vilija Meškaitienė, Liudas Jurgaitis, Teresė Kymantienė, Jolanta Janušaitytė, Rita Grybienė, Violeta Gurgždaitienė, Jolanta Simokaitienė, Rita Mauzienė, Ingira Jakienė ir Algimantas Vorevičius. Visiems geriausiems mokytojams buvo įteiktos knygelės su auksinėmis tėvų mintimis – gražiausiais jų asmeninių savybių komentarais ir rožės žiedais.
 
Pasak Tėvų komiteto narės Brigitos Jokūbaitienės, gal mokytojams ir buvo netikėti tokie „Varpo“ vidurinės mokyklos geriausių mokytojų rinkimai, tačiau taip pirmą kartą norėjosi didesnį dėmesį parodyti ir padėkoti patiems geriausiems šių metų pedagogams.

Mokyklos administracija dėkojo visiems esamų ir buvusių mokyklos moksleivių tėvams,  materialiai ir moraliai prisidedantiems prie mokyklos gerovės. Už paramą ir visokeriopą pagalbą organizuojant mokyklos renginius direktorius Vitas Daniliauskas jiems įteikė net 16 Padėkos raštų ir atminimo dovanėlių.
Aišku, kaip visuomet nebuvo užmiršta ir mokyklos vadovo asmeninė šventė. Su gimtadieniu jį sveikino tėvai, mokytojai ir rajono savivaldybės valdžia.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.