Rajono moksleiviai rungėsi biologijos olimpiadoje

Sausio 20 dieną vykusiame Lietuvos moksleivių biologijos olimpiados II etape žinias pasitikrino rajono bendrojo lavinimo mokyklų jaunieji biologai. Daugiausiai prizinių vietų laimėjo Šakių „Žiburio“ gimnazijos ir „Varpo“ vidurinės mokyklos moksleiviai.

Devintųjų klasių tarpe daugiausiai balų surinko ir pirmąją vietą laimėjo Marius Petkus iš Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos (mokytoja A.Ščajevienė). Nedaug nuo jo atsiliko ir antrąją vietą užėmė Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivis Marius Pavalkis (mokytoja L.Aštrauskienė). Trečioje vietoje liko tos pačios mokyklos moksleivė Kotryna Simonavičiūtė (mokytoja L.Aštrauskienė).

Tarp dešimtokų geriausiai pasirodė ir pirmąją vietą užėmė Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos moksleivė Austėja Dapkutė (mokytoja D.Juknevičienė). Antrąją vietą laimėjo Raminta Kazlauskaitė iš Griškabūdžio gimnazijos (mokytoja N.Stravinskienė). Šakių „Žiburio“ gimnazistas Tomas Naujokaitis (mokytoja L.Aštrauskienė) liko trečioje vietoje.

Vienuoliktokų tarpe geriausiai pasirodė ir pirmąją vietą laimėjo Haris Jakavičius iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokytoja L.Aštrauskienė). Vos keliais balais nuo jo atsiliko Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos vienuoliktokas Vilius Lebedžinskas (mokytoja A.Ščajevienė). Trečiąją vietą pasidalijo Griškabūdžio gimnazijos moksleivė Viktorija Plečkaitytė (mokytoja N.Stravinskienė) ir Lukšių Vinco Grybo gimnazistė Auksė Gaižauskaitė (mokytoja V.Laugalienė).

Tarp dvyliktųjų klasių dvi pirmąsias prizines vietas iškovojo Gelgaudiško vidurinės mokyklos moksleivės (mokytoja R.Murauskienė). Pirmąją vietą laimėjo Gintarė Vaičaitytė. Antroje liko Aušra Višinskaitė. Trečiąją vietą užėmė Gabija Stremaitytė iš Griškabūdžio gimnazijos (mokytoja N.Stravinskienė).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.