Geriausi rajono fizikai - Šakių „Žiburio“ gimnazistai

Sausio 27 dieną vyko 9 – 12 klasių fizikos olimpiada, kurioje susirungė geriausi rajono bendrojo lavinimo mokyklų jaunieji fizikai. Kaip jau įprasta, daugiausiai prizinių vietų susišlavė Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleiviai. Keturias prizines vietas iškovojo Lukšių Vinco Grybo gimnazijos, tris – Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos, du – Gelgaudiškio vidurinės mokyklos jaunieji fizikai.

Devintųjų klasių tarpe geriausiai pasirodė ir pirmąją vietą užėmė Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos moksleivė Gabija Pašiūnaitė (mokytoja S.Jucevičienė). Antrąją vietą pasidalijo vienodą taškų skaičių surinkę Lukas Patašius iš Gelgaudiškio vidurinės mokyklos (mokytojas A.Rudaitis) ir Augustė Plaušinytė iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos (mokytojas V.Piešina). Trečioje vietoje liko dvi Šakių „Žiburio“ gimnazijos jaunosios fizikės: Brigita Ižganaitytė ir Kotryna Simonavičiūtė (mokytojas V.Piešina).

Tarp dešimtokų geriausias fizikos žinias parodė Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivis Giedrius Jomantas (mokytojas J.Jokimaitis). Antroje vietoje liko Austėja Dapkutė iš Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos (mokytoja S.Jucevičienė). Trečiąją vietą pasidalijo net trys rajono moksleiviai surinkę po18 taškų. Tai Martynas Mikalauskas iš Lekėčių vidurinės mokyklos (mokytojas D.Levanas), Tomas Bacevičius iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokytojas J.Jokimaitis) ir Saulius Kazokas iš Lukšių Vinco Grybo gimnazijos (mokytojas V.Piešina).
 
Gerai fiziką moka ir vienuoliktokai. Laurynas Žievys iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokytojas V.Piešina) surinko net 36 taškus iš 40 galimų ir tapo lyderiu. Antrąją vietą užėmė Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos moksleivis Vytautas Bubilaitis (mokytoja S.Jucevičienė). Trečiąją vietą pasidalijo Paulius Plaušinaitis iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokytojas V.Piešina) ir Gertrūda Rudaitytė iš Gelgaudiškio vidurinės mokyklos (mokytojas A.Rudaitis).

Dvyliktųjų klasių tarpe net du moksleiviai surinko po vienodą taškų skaičių ir laimėjo pirmąją vietą. Tai Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos moksleivis Mindaugas Meškevičius (mokytojas A.Oniūnas) ir Šakių „Žiburio“ gimnazistas Audrius Danielevičius (mokytojas V.Piešina). Antroje vietoje liko Martynas Karobčikas iš Šakių „Žiburio“ gimnazijos (mokytojas V.Piešina). Trečiąją vietą pasidalijo du Lukšių Vinco Grybo gimnazistai. Tai Liudas Štrimaitis ir Vytautas Varnauskas (mokytojas A.Burkšaitis).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.