Kriminalai (2014-08-29)

Naudojo smurtą prieš nepilnametį
Rugpjūčio 23 dieną, apie 19.30 val., iš chuliganiškų paskatų, vaikų žaidimų aikštelėje, kuri  įrengta prie Keturnaujienos bendruomenės centro pastato, esančio Sintautų seniūnijos Keturnaujienos kaime, nepilnamečio, gimusio 2001 metais, atžvilgiu, kaimynė J.  D., gimusi 1972 metais, naudojo fizinį smurtą, iškoliojo necenzūriniais žodžiais. Į policiją kreipėsi 1995 metais gimusi berniuko giminaitė, nes jai bandant užstoti berniuką, J. D. ją apstumdė ir iškoliojo necenzūriniais žodžiais.

Rasti mirę moteris ir vyras
Rugpjūčio 25 dieną, apie 11.23 val., gautas pranešimas iš BPC, kad savo bute, esančiame Sintautuose, rasta mirusi 1957 metais gimusi moteris. Kūnas be išorinių smurto žymių.

Rugpjūčio 27 dieną, apie 17 val., Kudirkos Naumiesčio sen. Panovių k., gyvenamajame name, kambaryje, lovoje, rastas  miręs 1948 m. gimęs vyras, gyv. Valakbūdžio k.

Įsibrauta į namus
Rugpjūčio 23 dieną,  apie 17 val., sugrįžusi į namus 1958 metais gimusi Griškabūdžio seniūnijos Patašinės kaimo gyventoja pastebėjo, kad išdaužus gyvenamojo namo lango stiklą, įsibrauta į jai priklausančias gyvenamąsias patalpas bet iš namų niekas nepavogta.

Paimta paskola kito asmens vardu
Rugpjūčio 26 dieną į Šakių rajono policijos komisariatą kreipėsi 1957 metais gimęs Kudirkos Naumiesčio gyventojas. Asmuo 2014 metų rugpjūčio 22 dieną gavęs laišką iš UAB „Skolų rizikos sprendimai“ sužinojo, kad jo vardu yra pasirašyta kredito sutartis.  Rugpjūčio 20 dieną įsiskolinimas siekė 6464,23 litų sumą. Asmuo pats savo vardu jokių paskolų neėmė.

Pavogtos malkos
Rugpjūčio 26 dieną į policiją kreipėsi 1939 metais gimusi Gelgaudiškio gyventoja, nes rugpjūčio 20 dieną atėjusi į sodyboje esantį nerakintą ūkinį pastatą pastebėjo, kad dingę apie 5-6 m3 skaldytų malkų. Kada buvo pavogtos malkos, pasakyti negali, nes paskutinį kartą ten buvo 2014 metų liepos mėnesio pradžioje. Nuostolis 120 litų. Signalizacija neįrengta, turtas nedraustas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.