Kriminalai (2014-10-21)

Išplėšė ūkinį pastatą
Spalio 15 dieną, apie 9 val., 1970 m. gimęs vyras, gyvenantis Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaime, pastebėjo, jog atplėšta ūkinio pastato pakabinamos spynos kilpa, o iš vidaus pavogta: moteriškas dviratis, motoroleris QINQOI (jis vėliau rastas už ūkinio pastato, su apgadinta užvedimo spynele). Nuostolis - 420 litų.

Muštynės prieplaukoje
Spalio 15 dieną, apie 18 val., gautas pranešimas, kad mažųjų laivų prieplaukoje prie Nemuno,  Gelgaudiškyje, buvo sumušti du asmenys. Šakių ligoninėje 1993 m. ir 1995 m. gimusiems nukentėjusiesiems nustatyta galvos smegenų trauminė lengvos formos liga, sumušimai ir nubrozdinimai veido srityse. Suteikus būtinąją medicininę pagalbą, abu išleisti gydytis į namus. Pirminiais duomenimis, minėtus asmenis konflikto metu sužalojo A. S., kuris iš įvykio vietos pasišalino.

Staiga mirė
Spalio 15 dieną, apie 21.02 val., gautas pranešimas, kad Lekėčiuose, savo namuose mirė 1959 m. gimęs vyras. Pirminiais duomenimis, kūnas be išorinių smurto žymių.

Spalio 16 dieną, apie 11 val. 24 min., gautas telefoninis pranešimas iš VšĮ „Šakių GMP“, kad fermose, esančiose Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Totorviečių k., staiga mirė 1981 m. gimęs,  Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Panovių k. gyventojas. Kūnas be išorinių smurto žymių.

Pavogė dyzeliną
Spalio 16 dieną, apie 14 val., 1953 m. gimęs vyriškis, gyvenantis Kidulių seniūnijos Valenčiūnų k., pastebėjo, kad įsibrauta į aptvarą, esantį jo gyvenamos sodybos kieme, kur iš nerakintos metalinės saugyklos išleista100 litrų žymėto dyzelino. Nuostolis - 300 litų. Turtas nedraustas.

Sumušė ir apvogė
Spalio 17 dieną, apie 20 val. 30 min., skvere, esančiame Kudirkos Naumiestyje, 1993 m. gimusį vaikiną užpuolė ir sumušė trys jaunuoliai. Po to nukentėjusysis pasigedo rankinės, kurioje buvo piniginė su jo vardu išduotu SODROS pažymėjimu, AB DNB banko mokėjimo kortele, įvairiomis nuolaidų kortelėmis ir maždaug 35 litais.

Dingo brolis
Spalio 18 dieną kreipėsi 1968 m. gimusi moteris, gyvenanti Šakių seniūnijos Prūselių k., nes šių metų spalio 14 dieną, apie 7 val., iš namų išėjo jos brolis A.P., gimęs 1966 m., ir iki šiol negrįžo. Vyriškio  buvimo vieta buvo nežinoma.

Spalio 19 dieną policijos komisariatas gavo telefoninį pranešimą, kad apie 10 val. laukuose, esančiuose Šakių seniūnijos Prūselių kaimo ribose, A.P. rastas negyvas. Apžiūrint kūną vizualiai, smurto žymių nerasta. Kūnas tyrimui išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR Teisingumo ministerijos Jurbarko poskyrį. Pareigūnai aiškinasi mirties aplinkybes.

Vagys šeimininkavo vienkiemyje
Spalio 19 dieną, apie 11 val., moteris, grįžusi į savo sodybą vienkiemyje, esančiame Kriūkų seniūnijos Padainių k. II, pastebėjo, kad išlupta gyvenamojo namo lauko durų spyna ir patekta į namo vidų. Apžiūrėjusi gyvenamąjį namą, moteris pastebėjo, kad pavogtas televizorius  „Samsung“, dujų balionas,  krosnies metalinis viršus, krosnies durelės, duonkepio durelės, 2 lovatiesės, patalynės medžiagos, 6 paklodės. Nuostolis - 1200 litų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.