Kai niežti nagai blogiems darbams

suoliukas aprasytasLiepos 29 d. šakiečių iniciatyvos „Tvarkau Šakius“ socialiniame tinkle „Facebook“ sukurtoje grupėje pasirodė nuotrauka, kurioje įamžintas vienas iš Šakių J. Lingio esančių suoliukų.
 
Nuotr. Algirdo Unguvaičio teigimu, bus ieškomi asmenys, kurie įvairiais užrašais išmargino J. Lingio parko suoliuką.
 
Prieš dvejus metus VšĮ „Mano skveras“ iš savo lėšų pakeitė J. Lingio parko suoliukus ir paskyrė tam 5792 eurų (20 tūkst. litų). Tačiau, pasirodo, ne visi kraštiečiai vertina atliktus gerus darbus, nes vienas iš suoliukų jau nuniokotas – išmargintas įvairiais užrašais.

„Tvarkau Šakius“ grupėje atsiradus šiai nuotraukai pasipylė šakiečių komentarai apie tai, kaip miesto gyventojai netausoja turto, o Algirdas Unguvaitis, vienas iš iniciatyvos „Tvarkau Šakius“ autorių, nusivylęs, jog negerbiamas kitų žmonių darbas.

„Apmaudu, mes už savo pinigus juos nupirkome, samdėme statybų firmą suoliukams pastatyti, o kažkas lengva ranka niokoja“, – kalbėjo A. Unguvaitis.

Iniciatyvos autorius mano, jog vienas iš būdų, kaip apsisaugoti nuo panašių incidentų, – stebėjimo kamerų įrengimas.

„Manau, kameros būtų viena iš išeičių užkirsti kelią panašiems darbams. Be to, į tokį elgesį turėtų nenumoti ranka ir policija. Kol nebus prevencijos, niekas nepasikeis“, – sakė A. Unguvaitis.

Šakiečio teigimu, šie „darbeliai“ nebus užmiršti – bus imtasi visų reikalingų priemonių, kad būtų surasti asmenys, kuriems niežti nagai blogiems darbams.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.