Iš gyvenimo pasitraukė penkiolikmetė

Rugpjūčio 23 d. apie 19 val. Lekėčių miestelio gyventojus sukrėtė siaubingas įvykis – iš gyvenimo pasitraukė penkiolikmetė. Paauglė nuėjo į savo šeimos sodybos pakraštyje esantį pušynėlį. Ten ją ir rado artimieji su kilpa ant kaklo. Smurto žymių ant jos kūno nepastebėta.
 
Kaip sako lekėtiškiai, mergaitė augusi miestelio šviesuomenei priklausančioje šeimoje.

„Gedi visa bendruomenė. Mergina augo puikioje šeimoje, tėvai savo sodyboje yra įrengę etnografijos muziejų. Nesuprantame, kas lėmė tokį mergaitės žingsnį“, – sielojosi viena miestelio seniūnijos darbuotojų.

Nepilnametė mokykloje buvo pirmūnė, kaip ir dvi jos seserys. Bendraamžių patyčių versiją vietos gyventojai linkę atmesti, nes ji buvo visų mėgstama, aktyvi, turėjo daug draugų.

Paauglės šeima buvo viena aktyviausių miestelio bendruomenėje, niekada nepraleisdavo miestelio švenčių, iškilmingų renginių, kultūros įvykių.

Policija dėl mirties priežasties nustatymo atlieka ikiteisminį tyrimą, tačiau nemanoma, kad mergina tapo smurto auka.

Tiksli mirties priežastis išaiškės sulaukus medicinos ekspertų išvadų.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.