Vietoj žadėtos paskolos – apgaulė

Sausio 21 d. į Šakių policijos komisariatą kreipėsi Kriūkų gyventoja ir pranešė, kad ją apgavo sukčius. Šių metų sausių 8 d. moteris, norėdama gauti 7 tūkst. eurų paskolą, pervedė į nepažįstamo asmens sąskaitą 210 eurų užstatą ir negavo žadėtos paskolos.

Solidaus amžiaus moteris, internete aptikusi skelbimą, jog už labai mažas palūkanas suteikiama paskola, pasinaudodama šia galimybe nusprendė išspręsti savo finansines problemas. Ji net neįtarė, jog įklimps į dar didesnius nemalonumus.
 
Nors moteris yra dirbanti, jau kuris laikas ją spaudžia finansinės problemos. Šią bėdą ryžosi spręsti ne pačiu geriausiu būdu – skolintis vėl, kad padengtų ankstesnę skolą.
Nukentėjusioji su kredito teikėju bendravo elektroniniais laiškais ir paprašė 7 tūkst. eurų paskolos.

Jos nesutrikdė tai, jog vyriškis į nurodytą sąskaitą liepė pervesti 210 eurų užstatą. Po šios piniginės procedūros į šakietės sąskaitą turėjo būti pervesti 7 tūkst. eurų.

Moteris įvykdė nurodymą ir pervedė užstatą. Tik vėliau jai kilo mintis paieškoti internete atsiliepimų apie kreditus teikiantį vyriškį. Kriūkietė apstulbo, aptikusi apie jį daugybę piktų žodžių ir įspėjimų apie apgavystes. Savo neapdairumo auka tapusi moteris pagalbos kreipėsi į policiją.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.