Kriminalai (2016-03-01)

Apvogė
Vasario 26 d. Lekėčių seniūnijos Kašelių kaimo gyventoja (25 m.) pranešė policijai, kad vasario 12 d. apie 13 val. grįžusi į nuomojamą sodybą pastebėjo, jog dingo jai priklausantys įvairūs daiktai: papuošalai, drabužiai, avalynė. Nuostolis 671 euras.

Smurtavo
Vasario 26 d. Lukšių miestelyje vyras (61 m.) smurtavo prieš savo motiną (85 m.).

Mirė
Vasario 26 d. apie 14 val. Griškabūdyje Alyvų gatvėje esančiame ūkiniame pastate rastas pasikoręs vyras (59 m.) – Kauno miesto Baltų prospekto gyventojas. Kūnas be išorinių smurto žymių.
 
Vasario 27 d. apie 11 val. savo namuose, esančiuose Šakiuose Vytauto gatvėje, rastas miręs vyras (56m.), kūnas be išorinių smurto žymių.

Įsibrovė
Vasario 27 d. apie 16 val. vyriškis pranešė policijai, kad buvo įsibrauta į jo motinai priklausantį gyvenamąjį namą, esantį Slavikų seniūnijos Šilininkų kaime. Iš namo pagrobta apie 12 kg suvirinimo elektrodų, krosnies plotas. Iš ūkinio pastato dingo metalinis kampuotis, motorinis dviratis „Riga-8“, apie 200 kg metalo laužo. Nuostolis 148 eurai. Apsauginė signalizacija neįrengta, sodyba negyvenama.
 
Vasario 28 d. šakietė pranešė policijai, kad apie 20 val. sugrįžusi į namus rado išdaužtą durų lango stiklą, duris atrakintas raktu, kurį laikė paslėpusi namų valdoje, viduje viskas buvo išvartyta ir išdaužyta. Nuostolis 100 eurų. Apsauginė signalizacija neįrengta, turtas nedraustas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.