Kriminalai (2017-03-07)

Užpuolė
Kovo 2 d. apie 19 val. Šakių miesto gyventoją (80 m.) prie namų V. Kudirkos gatvėje užpuolė nenustatytas asmuo ar asmenys, sudavė smūgį į galvą, jai parkritus, atėmė rankinę, kurioje buvo piniginė su 400 eurų, mobiliojo ryšio telefonas, asmens dokumentai, akiniai, prožektorius, bankomato kortelė, skaičiavimo mašinėlė, kiti smulkūs daiktai, kortelės. Nuostolis 645 eurai. Šakių ligoninėje jai diagnozuota galvos kirstinė žaizda, galvos sumušimas, po apžiūros ji išleista į namus.

Kreditas
Kovo 2 d. policija gavo Kidulių seniūnijos gyventojos (43 m.) pranešimą, kad jos vardu yra paimtas greitasis kreditas. Moteris vasario 10 d. gavo teismo dokumentus ir pamatė, kad iš jos reikalaujama išieškoti 434,43 euro skolos: 475,80 euro sutartinių palūkanų ir 5 proc. metinių palūkanų.
 
Apvogė
Kovo 3 d. policijai pranešta, kad Kriūkų seniūnijos gyventojas pastebėjo, kad pavogtas jam priklausantis motoroleris „ Qingqi“, kurį buvo palikęs stovėti prie Kriūkų seniūnijos Joginiškių kaime esančio pastato. Nuostolis 250 eurų.

Kovo 3 d. policijai pranešta, kad nakties metu namo, esančio Šakiuose S. Banaičio gatvėje, kieme buvo išdaužtas automobilio „BMW 530“ vairuotojo pusės priekinis stiklas, pavogti abu priekiniai šviesos žibintai ir abu purkštukai. Nuostolis 350 eurų.
Kovo 3 d. Griškabūdžio seniūnijos Bliuviškių kaimo gyventojas (61 m.) pastebėjo, kad iš ūkinio pastato yra pavogtas jam priklausantis malūnas. Nuostolis 300 eurų.

Kovo 4 d. Griškabūdžio miestelio gyventoja policijai pranešė, kad iš po nakties pastebėjo, jog iš ūkinio pastato buvo pavogta 17 vištų. Į ūkinio pastato patalpą patekta išėmus langą. Nuostolis tikslinamas.

Mirė
Kovo 4 d. apie 18 val. namo, esančio Kidulių seniūnijos Aleksandravos kaime, kieme rastas to paties kaimo gyventojo (47 m.) kūnas be išorinių smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti kūnas išvežtas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.