Kriminalai (2017-07-11)

Vairavo neblaivūs
Liepos 3 d. 17.24 val. Šakių gyventojas (g. 1983 m.) vairavo nenustatytos markės mopedą būdamas apsvaigęs nuo alkoholio (nustatyta 2.45 prom.).

Liepos 4 d. 19.25 val. Plokščiuose buvo sustabdytas neregistruotas motoroleris „YB50QT-9“ be valstybinės techninės apžiūros, nedraustas privalomuoju civiliniu draudimu. Motorolerį vairavo apsvaigęs nuo alkoholio (1,67 prom.) Plokščių seniūnijos Siaustuvėlių kaimo gyventojas (g. 1995 m.).

Apvogė
Liepos 4 d. gautas Lekėčių seniūnijos Veršnių kaimo gyventojo (g. 1963 m.) pranešimas, kad apie 06.30 val. pastebėjo, jog, nukirpus durų skersinio kilpą, įsibrauta į sandėliuko, esančio prie kilnojamos karvių melžimo aikštelės, vidų, iš kur pavogtas akumuliatorius. Melžimo aikštelė stovėjo pievoje Kriūkų seniūnijos Leoniškių kaime. Nuostolis 50 eurų.
 
Liepos 6 d. į policiją kreipėsi Kudirkos Naumiesčio gyventoja ir pranešė, kad iš namų dviejų dienų laikotarpiu dingo du auksiniai žiedai, kurie buvo padėti matomoje vietoje. Nuostolis apie 500 eurų.

Liepos 6 d. Kriūkų seniūnijos Dubiniškių kaimo gyventojas (g. 1962 m.) policijai pranešė, kad 21.30 val. grįžęs į namus pastebėjo, kad buvo patekta į garažo vidų ir pavogta penkių litrų talpa su benzinu. Nuostolis 5 eurai.

Dingo
Liepos 4 d. į policiją kreipėsi šakietė ir pranešė, kad liepos1 d. iš namų išėjo ir iki šiol negrįžo dukra (g. 2000 m.), gyvenanti Šakiuose. Šiuo metu motinai dukros buvimo vieta nėra žinoma.

Liepos 5 d. 23.30 val. gautas pranešimas, kad iš Šakiuose esančių globos namų apie 16 val. išėjo ir negrįžo globotinė (g. 2002 m.). Jos buvimo vieta nežinoma.

Eismo įvykis
Liepos 5 d. apie17 val. Žvirgždaičių seniūnijos Tumpų kaimo ribose, kelyje Putinai–Slabadai–Janukiškiai–Barzdai,  griovyje rastas apvirtęs traktorius-žoliapjovė „Jonsered“, po kuriuo rastas šio kaimo gyventojo (g. 1968 m.) kūnas be išorinių smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti kūnas išgabentas į VTMT Jurbarko poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.