Įkliuvęs neblaivus vyriškis neteko vairuotojo pažymėjimo

Lekėčių miestelyje sustabdytas „Renault Megane Scenic“ vairuotojas įpūtė beveik 2 promiles. Už tai jam teks sumokėti solidžią baudą ir atsisveikinti su vairuotojo teisėmis.

Vasario 4 d. V. T. iš draugų Lekėčiuose išvažiavo į namus su įmonės, kurioje dirba, automobiliu. Jis teisme prisipažino, kad su draugais vartojo alkoholinius gėrimus. Kaltinamasis V. T. pasakojo, kad kiek pavažiavęs sustojo miestelyje prie daugiabučio, kadangi nusprendė šiek tiek pailsėti, paskambinti draugams, kad jie atvažiuotų jo pasiimti. Anot jo, tuo metu prie jo privažiavo policijos pareigūnai.
 
Policijos pareigūnų teigimu, jie vasario 4 d. vakarą atvykę į Lekėčius prie daugiabučio rado stovintį automobilį „Renault Megane Scenic“, už kurio vairo miegojo vyriškis. Pareigūnams pabeldus į automobilio langą, jis užvedė variklį ir pradėjo važiuoti, tačiau automobiliui pavažiavus apie du metrus variklis užgeso. Pareigūnams nurodžius išlipti, vairuotojas išlipo iš automobilio. Paprašius parodyti automobilio dokumentus, vairuotojo pažymėjimą, šių dokumentų nepateikė, sakydamas, kad jų neturi pasiėmęs. Policijos pareigūnai V. T. nustatė 2,00 prom. girtumą.

Šakių rajono apylinkės teismas liepos 19 d. nuosprendžiu V. T. pripažino kaltu padarius nusikalstamą veiką ir paskyrė galutinę bausmę – 60 MGL (2259,60 eurų) dydžio baudą bei dvejiems metams uždraudė vairuoti transporto priemones.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.