Kriminalai (2017-11-21)

Vagystė
Lapkričio 16 d. į policiją kreipėsi bendrovės darbuotojai ir pranešė, jog lapkričio 8 d. atvykę į įmonės valdomą negyvenamą pastatą, esantį Kudirkos Naumiestyje Tilto g., pastebėjo, kad pagrobtas pastato viduje buvęs turtas, t.y. kompiuterio sisteminės dalys, apsaugos sistemos centrinis maitinimo blokas su akumuliatoriumi, krovininio hidraulinio keltuvo hidro-stotelė (vertė apie 5000 Eur), dviejų šaldymo kamerų išorinių blokų detalės (vertė apie 1700 Eur), dviejų įvadinių elektros spintų kirtikliai, krovininio lifto reduktorius su elektros varikliu ir valdymo automatika (vertė apie 3000 Eur). Nuostolis tikslinamas.
 
Tyčiojosi
Lapkričio 16 d. 13.44 val. kreipėsi Šakių rajone esančios gimnazijos direktorius ir pranešė, jog gimnazijos moksleivis (g. 2001 m.) sistemingai tyčiojasi ir grasina tos pačios gimnazijos II klasės moksleivei (g. 2001 m.).

Sužalojo
Lapkričio 18 d. apie 17 val. gautas pranešimas iš Šakių ligoninės, kad kreipėsi vaikinas (g. 2003 m.), gyv. Šakiuose Turgaus g., kuriam  tėvas (g. 1959 m.) sužalojo nosį. Vaikinui įtariamas nosies lūžimas.

Smurtavo
Lapkričio 19 d. apie 22 val. namuose, Šakiuose Miško g., neblaivi moteris (g. 1979 m.) smurtavo prieš savo sugyventinį (g. 1958 m.). Įtariamoji sulaikyta.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.