Kriminalai (2018-01-05)

Smurtavo
Gruodžio 29 d. apie 6 val. namuose, Žvirgždaičių sen. Raugalų k., neblaivus vyras (g. 1996 m.) smurtavo prieš savo tėvą (g. 1964 m.). Įtariamasis sulaikytas.
Gruodžio 30 d. apie 8 val. namuose, Kudirkos Naumiesčio sen. Turčinų k., vyras (g. 1958 m.) smurtavo prieš savo žmoną (g. 1962 m.). Įtariamasis sulaikytas.
Gruodžio 31 d. apie 23 val. namuose, Žvirgždaičių sen. Raugalų k., vyras (g. 1996 m.) smurtavo prieš savo tėvą (g. 1964 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Vagystė
Gruodžio 29 d. į policiją kreipėsi gelgaudiškietis (g. 1976 m.) ir pranešė, kad gruodžio 28 d. apie 15 val. atvykęs į jam priklausančią negyvenamą sodybą, esančią Gelgaudiškio sen. Skaistakaimio k., pastebėjo, jog iš kiemo yra dingusi vandens talpykla su ratais. Nuostolis 200 eurų.
 
Apgadino
Gruodžio 28 d. apie 18 val. Kudirkos Naumiesčio gyventoja (g. 1985 m.) pastebėjo, kad yra pradurtos automobilio „Opel Vectra“ dešinės pusės priekinė ir galinė padangos bei aštriu daiktu apgadintos dešinės pusės priekinės ir galinės durelės bei kapotas. Automobilis stovėjo Marijampolės sav. Puskelnių k. automobilių stovėjimo aikštelėje. Nuostolis apie 750 eurų.

Sumušė
Gruodžio 30 d. apie 20 val. parduotuvėje, esančioje Šakiuose Šaulių g., pažįstamas vyras sudavė ranka kitam vyrui į veidą ir sulaužė nosį.

Apsinuodijo
Gruodžio 31 d. į Šakių ligoninę iš savo namų, esančių Vilkaviškio r., Pilviškių mstl., pristatytas ir dėl apsinuodijimo pesticidais paguldytas mažametis (g. 2011 m.). Aplinkybės nustatinėjamos.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.