Grasino susprogdinti

Spalio 22 d. 12 val. 36 min. Bendruoju pagalbos centro numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad Marijampolės profesinio rengimo Kudirkos Naumiesčio skyriuje yra padėtas sprogmuo.

Į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai tuojau pat įvedė planą „Skydas“, tačiau išsiaiškinus, kad pranešimas yra melagingas, jį netrukus atšaukė. Tuojau pat išaiškėjo, kad šį melagingą pranešimą padarė policijai gerai žinomas šios mokyklos moksleivis (gim.2001m.), todėl tolesnių veiksmų dėl mokyklos uždarymo pareigūnai nesiėmė. Kaip sakė šio skyriaus vedėja Marija Jurgilienė, dėl šio incidento mokyklos darbas nebuvo sutrikdytas. Įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.
 
Už melagingą pranešimą įtariamasis gali būti nubaustas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.