Kriminalai (2019-02-12)

Mirė
Vasario 8 d. 17.00 val. Sintautų sen. Skardupių kaime esančioje sodyboje mirė vyras (gim. 1957 m.), kuris yra Naudžių kaimo gyventojas. Smurto žymių nenustatyta. Vyro kūnas mirties priežasčiai nustatyti išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko poskyrį.

Mušėsi
Vasario 9 d. 23.58 val. gautas Jurbarko ligoninės pranešimas, kad kreipėsi trys piliečiai, kurie dalyvavo muštynėse Jurbarko rajone Girdžių kaime esančiame klube. Du iš trijų piliečių yra Šakių rajono gyventojai. Vienas jų – Dabitų kaimo gyventojas (gim. 1989 m.), kuriam nustatytas 1,75 prom. girtumas ir diagnozuota lūpos žaizda, jis išleistas gydytis į namus. Kitam piliečiui, Gelgaudiškio gyventojui (gim. 1994 m.), kuris tikrintis girtumą atsisakė, diagnozuotas ašarinių dujų toksinis poveikis, jis taip pat išleistas gydytis į namus. Trečias pilietis buvo Kauno rajono gyventojas.
 
Vairavo
Vasario 10 d. 9.10 val. policijos pareigūnams Baltrušių kaime sustabdžius patikrinimui automobilį „Opel Astra“, paaiškėjo, kad jo vairuotojas (gim. 1960 m.), gyvenantis Baltrušių kaime, vairavo automobilį neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Už tai, kad jam nebūtų surašytas administracinio nusižengimo protokolas, policijos pareigūnams siūlė 100 eurų kyšį.

Smurtavo
Vasario 10 d. 21.25 val., policijai nuvykus į konfliktą Kudirkos Naumiesčio sen. Turčinų kaime, vyras (gim. 1981 m.), kuriam nustatytas 3,29 prom. girtumas, pasipriešino policijos pareigūnui, bandydamas suduoti jam kumščiu į veidą bei spirdamas į koją. Vyras sulaikytas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.