Kriminalai (2020-05-22)

Pavogė
Gegužės 18 d. policijai buvo pranešta, kad iš daugiabučio gyvenamojo namo, esančio Šakiuose Gimnazijos g., rūsyje esančio šilumos mazgo buvo pavogtas šilumos duomenų perdavimo įrenginys „UCM 316“. Šilumos mazgo patalpos durys rakinamos pakabinama spyna, įsilaužimo žymių nėra, nuostolis 205 eurai.

Vairavo išgėrę
Gegužės 18 d. 11.27 val. Kriūkuose pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „VW Golf“, kurį vairavo tos seniūnijos Piesčių k. gyventoja (gim. 1961 m.). Vairuotojai nustatytas 1,98 prom. girtumas. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę.
Gegužės 20 d. 11.16 val. Barzdų mstl. patikrinimui pareigūnai sustabdė mopedą „YIYING YY50QT-31“. Paaiškėjo, kad transporto priemonė nustatyta tvarka neįregistruota. Mopedą vairavo šio miestelio gyventojas (gim. 1996 m.), jam nustatytas 1,92 prom. girtumas. Transporto priemonė nuvežta į saugojimo aikštelę. Asmuo nesulaikytas.
 
Smurtavo
Gegužės 20 d. apie 20 val. Kiduliuose prieš vyrą (gim. 1957 m.) kieme smurtavo kaimynas (gim. 1971 m.).

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.