Kriminalai (2021-02-23)

Probacija
Vasario 17 d. į policiją kreipėsi Lietuvos probacijos tarnyba dėl Sirvydų k. (Lekėčių sen.) gyventojo (gim. 1994 m.), kuriam paskirta baudžiamojo poveikio priemonė – uždrausta naudotis specialia teise vairuoti kelių transporto priemones dvejus metus. Tarnyba praneša apie tai, kad pilietis du kartus pažeidė šį ribojimą: pernai spalio 2 d. vyriškis Kaune vairavo automobilį ne tik neturėdamas teisės jį vairuoti, bet ir būdamas neblaivus (nustatytas 1,21 prom. girtumas), be to, transporto priemonė buvo be techninės apžiūros ir draudimo. Lapkričio 24 d. tas pats pilietis vėl įkliuvo pareigūnams vairuodamas transporto priemonę, nors ir neturi teisės to daryti.

Smurtavo
Vasario 21 d. apie 16 val. Sintautuose Vaičaičio g. vyras (gim. 1999 m.) smurtavo prieš savo brolį (gim. 1988 m.), sukeldamas fizinį skausmą.  Iš įvykio vietos įtariamasis pasišalino, vėliau buvo surastas.
 
Persišovė pirštą
Vasario 21 d. apie 19 val. į Šakių ligoninę kreipėsi vyras (gim. 1985 m.) dėl šautinės žaizdos rankos piršte. Vyras pareigūnams aiškino, kad namuose, esančiuose Būblelių kaime (Kudirkos Naumiesčio sen.) susižalojo neatsargiai elgdamasis su teisėtai laikomu revolveriu. Suteikus medicininę pagalbą, vyras išleistas gydytis ambulatoriškai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.