Šeštadienį įkliuvo trys girti vairuotojai

Šeštadienį rajone policijos pareigūnams įkliuvo trys girti vairuotojai. Vienas iš jų pateko į eismo įvykį, o du iš šių vairuotojų netgi neturėjo teisių.

Balandžio 10 d. apie 6 val. Lekėčių žiedinėje sankryžoje automobilis įvažiavo į stulpą. Į vietą nuvykę policijos pareigūnai rado stovintį automobilį „VW Golf“, o šalia jo vyrą (gim. 1983 m.). Vyriškis yra Kauno rajono gyventojas, o pareigūnams prisipažino vairavęs automobilį. Jam nustatytas 2,08 prom. girtumas. Vyras teisės vairuoti neturi. Automobilis perduotas saugojimui.
 
Tą patį šeštadienio rytą, apie 7 val., Lekėčiuose pareigūnai sustabdė automobilį „Peugeot 206“, kurį vairavo vyriškis (gim. 1994 m.). Vairuotojui buvo nustatytas 2,18 prom. girtumas. Pasirodo, vairuotojas teisės vairuoti šios kategorijos transporto priemonę neturi, automobilis neapdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, neatlikta privalomoji valstybinė techninė apžiūra. Minėtas automobilis perduotas saugojimui.

Šeštadienio pavakarę, apie 18 val., Bridžių k. (Sintautų sen.) pareigūnai sustabdė automobilį „Audi A4“, kurį vairavo tos pačios seniūnijos Skaistgirių k. gyventojas (gim. 1984 m.). Vairuotojui nustatytas 1,66 prom. girtumas. Automobilis buvo nuvežtas į saugojimo aikštelę.

Visais šiais atvejais buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281-1 straipsnio 1 dalį, pagal kurią vairuotojams gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.