Daugiabučio virtuvėje kilęs gaisras greitai užgesintas

gaisras daugiabutyje
Dėl gaisro, kuris kilo Šakių mieste V. Kudirkos gatvėje 76-uoju numeriu pažymėtame daugiabutyje, nukentėjo vieno buto virtuvė, kurioje apdegė namų apyvokos daiktai, buvo uždūmintos patalpos, laiptinė. G. Bernotienės nuotr.

Penktadienio popietę du gaisriniai automobiliai lėkė į Šakių miesto centre esantį daugiabutį namą, kuriame pro langus pradėjo veržtis dūmai.
 
Penktadienį 15.45 val. ugniagesiams gelbėtojams pranešta, kad miesto centre V. Kudirkos g. dega 76-uoju numeriu pažymėtas keturių aukštų daugiabutis. Atvykę ugniagesiai pamatė, jog pro namo ventiliacijos angas skverbiasi dūmai. Paaiškėjo, kad gaisras kilo antro aukšto bute, virtuvėje.

Gaisro metu bute apdegė 12 kv. m virtuvė, joje buvę baldai, kiti namų apyvokos daiktai. Aprūko koridorius ir du kambariai. Patalpoms išvėdinti vėliau ugniagesiai gelbėtojai panaudojo dūmų ventiliatorių. Viso namo gyventojų evakuoti neprireikė – gaisras buvo laiku suvaldytas. Ugnis pastebėta gana anksti, kadangi butas nebuvo tuščias – kai kilo gaisras, gyventojai buvo namuose.

Pirmadienio rytą Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inspektoriai informavo, kad gaisro virtuvėje priežastis dar nėra nustatyta, nes aplinkybės tiriamos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.