Kriminalai (2010-07-27)

Dingo mėsa ir pinigai
Tauragės gyventojas P. K.pastebėjo, kad iš jam priklausančio nerakinto gyvenamojo namo Kiduliuose paliktos piniginės dingo 600 litų bei vienas JAV doleris.

Sudargo seniūnijos Puknių kaime pro langą buvo įsibrauta į  A. M. priklausantį gyvenamąjį namą. Iš šaldiklio pagrobta apie 7 kg. įvairios šaldytos mėsos, iš piniginės, kuri buvo laikoma po pagalve miegamajame kambaryje, pagrobta 130 litų, iš rūkyklos, esančios greta gyvenamojo, pagrobta apie 8 kg. rūkytų lašinių. Pasinaudojant mokėjimo kortele “SWEDBANK” kuri neaiškiomis aplinkybėmis dingo 2010 m. liepos 13 d., yra nuimti 800 lt. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Sumušė moterį
Lekėčiuose, savo namuose, rastas miręs pilietis J. R. (gim.1954 m.). Lavonas rastas gulintis ant nugaros, prie įėjimo durų, be išorinių smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti o J. R. lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Kauno ekspertinį poskyrį.
 
Į ,Šakių ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi Barzdų seniūnijos Baltrušių kaimo gyventoja V. K. (gim.1989 m.). Moteriai medikai diagnozavo galvos smegenų sutrenkimą, poodinę kraujosruvą. Pirminiais duomenimis, V.K. prie Višakio upelio Baltrušių kaimo ribose sumušė iš matymo pažįstamas vyriškis.

Ligoninės stebėjimo palatoje gydoma Kriūkų gyventoja D.B. ( gim.1965 m.), kuriai diagnozuotas kairės pusės inksto sumušimas, krūtinės sumušimas, veido sumušimas, galvos smegenų sutrenkimas. Nukentėjusioji D. B. paaiškino, kad ją namuose sumušė neblaivus vyras A. B. (gim. 1964 m.).

Ligoninėje gydomas ir lekėtiškis V. D. (gim. 1970 m.). Jam diagnozuotas kairio šeivikaulio lūžimas, pėdos žaizda, kairio kelio žaizda, daug nubrozdinimų. Nukentėjęs V. D. paaiškino, kad jį namuose dviem smūgiais kūju ir medine lazda sužalojo iš matymo pažįstami jaunuoliai. V. D. išleistas gydytis į namus.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.