Išdaužė savo motinos gyvenamojo namo langus

Šakių rajono apylinkės teisme išnagrinėta Barzdų gyventojo  Algimanto Žemaičio (gim. 1985m) administracinio teisės pažeidimo byla. Teismas nustatė, kad A.Žemaitis tyčia sugadino svetimą turtą ir pažeidė viešąją tvarką bei žmonių rimtį.

Tai įvyko liepos 13 d., apie 18 val., ir liepos 14 d., apie 12 val.,  kai, būdamas neblaivus, siautėjo Barzdų miestelio centre.

Kitų žmonių akivaizdoje jis išdaužė savo motinai Laimutei Žemaitienei priklausančio gyvenamojo namo, esančio Barzduose, tris langų stiklus, padarydamas L.Žemaitienei 100 Lt turtinę žalą, bei sukėlė buvusių gatvėje žmonių nepasitenkinimą ir sutrikdė jų rimtį.

A. Žemaitis visiškai prisipažino padaręs administracinius teisės pažeidimus, nurodė, jog dėl padaryto pažeidimo nuoširdžiai gailisi.
 
Beje, liepos 14 d. A. Žemaičiui buvo nustatytas 2,27 promilių girtumas.

Pažeidėjo atsakomybę lengvinančia aplinkybe pripažintina tai, kad jis prisipažino padaręs pažeidimą ir nuoširdžiai gailisi, sunkinančia aplinkybe pripažintina tai, kad pažeidimas padarė būdamas neblaivus.

Rajono apylinkės teismas pripažino A. Žemaitį kaltu ir paskyrė jam 100 litų piniginę baudą.

Nutarimas per 10 dienų nuo priėmimo gali būti skundžiamas Lietuvos Vyriausiajam administraciniam teismui padavus skundą Šakių rajono apylinkės teisme.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.