Kriminalai (2010-08-17)

Avarija
Rugpjūčio 13 dieną, 10 val. 15 min, Griškabūdžio seniūnijos Patašinės kaime Jovarų gatvėje, 70-mečio Patamošupių kaimo gyventojo A. M. vairuojamas automobilis „FORD SIERA“ partrenkė į kairę pusę staiga pasukusį 60-metį dviratininką Z. J. Po įvykio vyriškis pristatytas į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių. Medikai jam diagnozavo veido sumušimą ir nubrozdinimą, atvirą nosikaulio, skruostikaulio lūžimą, kaklo raiščių patempimą. Z. J. paguldytas į ligoninės Ortopedijos - traumatologinį skyrių.

Vogė
Rugpjūčio 12 dieną policija gavo pranešimą apie pavogtus degalus, priklausančius Veršių kaimo gyventojui K. D. Vyriškis pastebėjo, kad iš jam priklausančio kombaino DON 1500, kuris stovėjo prie gyvenamojo namo, pavogta 200 litrų žymėto dyzelino.

Apsinuodijo
Rugpjūčio 13 dienos vakare į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta 64-erių šakietė J. R. Š. Moteriai medikai diagnozavo apsinuodijimą vaistais savižudybės tikslu. Po apžiūros ji paguldyta į Stebėjimo palatą. Įvykio aplinkybės tiriamos.
 
Rugpjūčio 15-osios naktį į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas 27-erių Slavikų kaimo gyventojas R. P. Neblaiviam vyriškiui medikai diagnozavo galvoje pjautą kraujuojančią žaizdą, įtariama galvos smegenų trauma. Po apžiūros R. P. iš ligoninės pasišalino.

Rugpjūčio 16-osios naktį į ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Lekėčių miestelio gyventojas S. J. Neblaiviam lekėtiškiui medikai diagnozavo daugybinius šonkaulių lūžius, juosmeninės stuburo dalies II slankstelio lūžimą. Po apžiūros jis išvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Sprogmuo

Rugpjūčio 13 dienos rytą Šakių seniūnijos Kuodžių kaime A. M. priklausančiame lauke buvo rastas artilerijos 75mm sviedinys. Sprogmuo kėlė pavojų aplinkai, todėl buvo sunaikintas vietoje.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.