Kriminalai (2010-11-26)

Mirė
Lapkričio 22 dieną savo namuose, esančiuose Lukšių seniūnijos Akėčių kaime, staiga mirė vyriškis J. A. Č. (gim. 1953 m.). Mirties priežasčiai nustatyti vyriškio lavonas išsiųstas ekspertizei į Jurbarką.

Chuliganizmas
Lapkričio 22 dieną Kazlų Rūdos rajono Jankų seniūnijos Tabakinės kaimo gyventojas K. R. (gim. 1973 m.) pastebėjo, kad jam priklausančiame ūkiniame pastate, esančiame Griškabūdžio seniūnijos Patašinės kaime, išdaužti devyni plastikiniai langai. Vyriškiui padaryta turtinė žala.

Apiplėšė garažą
Lapkričio 23 dieną ilgapirščiai išplėšė Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaimo gyventojo V. B. (gim. 1986 m.) garažą. Iš užrakinto garažo dingo kampinis šlifuoklis „Still“ bei elektrinis grąžtas „Still“. Taip pat išdaužti automobilių: „PEUGEOT 206“ galinio lango stiklas ir automobilio „VW PASSAT“ dešinės pusės vairuotojo durelių lango stiklas. Iš automobilio vidaus pavogta automagnetola „Pioneer“ ir, iš automobilyje buvusios piniginės, 500 litų įvairiomis kupiūromis.

Lapkričio 22 dieną kaunietis G. J. L. (gim. 1948 m.) policijai pranešė, kad buvo pavogta jam priklausanti medinė, savadarbė, irklinė valtis, kurios registracijos numeris - K-4045. Valtis buvo prirakinta prie Nemuno upės kranto, Kriūkų seniūnijos Žemosios Panemunės kaime. Valtis nedrausta. Vyriškiui padaryta 600 litų turtinė žala.
 
Lapkričio 22 dieną policija gavo skundą iš UAB „Gelvybė“, esančios V. Kudirkos g. 59a, Šakiuose, vadovybės apie tai, kad lapkričio 19 - 21 dienomis automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje tarp V. Kudirkos gatvės 82 ir 92 namų, buvo sugadinta UAB „Gelvybė“ priklausančio automobilio AUDI 100, valst. Nr. ADR 700, kairės pusės, vairuotojo durelių spynelė. Iš automobilio vagys pagrobė navigacinę įrangą „TOMTOM“ su 2 Gb talpos kortele.

Negandos

Lapkričio 23 dienos pavakarę į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Žvirgždaičių seniūnijos Janukiškių kaimo gyventojas V. M. (gim. 1977 m.), turintis antro lygio nedarbingumą. Medikai vyriškiui diagnozavo galvos smegenų trauminę ligą, galvos smegenų komociją, kairės veido pusės sumušimą. Pirminiais duomenimis, antradienį V. M. Šakių mieste sumušė iš matymo pažįstamas asmuo.

Lapkričio 24-os vidurnaktį į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta apsinuodijusi nepilnametė.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.