Kriminalai (2010-11-30)

Pavogė automobilius
Lapkričio 23 dieną Gelgaudiškio seniūnijos Skaistakaimio gyventojas E. A. (gim. 1958 m.) pastebėjo, kad iš jo motinai priklausančios sodybos, esančios Kidulių seniūnijos Žygėnų kaime, dingo keturi ten stovėję apie tris metus laiko neeksploatuojami ir nenaudojami automobiliai: „Opel Ascona“ v/n BJG 045, „Volvo 340“ v/n BJZ 785, „Ford Transit“ v/n EVH 880 ir „VAZ 2107“. Ant automobilių valstybinių numerių nebuvo.

Lapkričio 28 dieną vilnietis M. M. (gim. 1955 m.) atvykęs į negyvenamą, jam priklausančią sodybą, esančią Lekėčių seniūnijos Tirmėnų kaime, pastebėjo, kad iš kieme esančio užrakinto ūkinio pastato, nuplėšus durų spyną, pavogtas žalios spalvos elektrinis trimeris. Taip pat pagrobta įvairių įrankių, 2 elektros varikliai.

Mirė
Lapkričio 25 dienos vakare Kidulių kaimo gyventojos A. R. (gim. 1943 m.) gyvenamojo namo virtuvėje staiga mirė pilietis R. M. (gim. 1958 m.).

Sprogmenys
Lapkričio 25 dienos popietę Griškabūdžio seniūnijos Bliuviškių kaime rastas nuo karo laikų likęs sprogmuo. Atvykęs J. Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai nustatė, kad rasta minosvaidžio mina 81 mm kalibro be sprogstamosios medžiagos ir sprogdiklio, nekėlė pavojaus aplinkiniams. Ji buvo paimta mechaniniam sunaikinimui.
 
Pasinaudojo
Lukšietė D. G. (gim. 1973 m.) kreipėsi į policiją dėl to, kad pasinaudojus jos asmens duomenimis, apgaule buvo sudarytos kredito sutartys su UAB „SMS Credit LT“, UAB „Bobutės paskola“ ir UAB „Moment Credit“.

Sumušė
Lapkričio 26 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta neblaivi Kudirkos Naumiesčio gyventoja L. M. (gim. 1960 m.). Jai medikai diagnozavo galvos smegenų traumą, daugybinius kūno sumušimus (galvos veido, juosmens ir sėdmenų). Po medikų apžiūros L. M. buvo išleista į namus. Pirminiais duomenimis, nukentėjusiąją L. M. namuose konflikto metu sumušė sugyventinis. V. B.

Lapkričio 28 dienos vidurnaktį į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Šakių seniūnijos Pyragių kaimo gyventojas P. J. (gim. 1990 m.). Vyriškiui buvo nustatytas veido sumušimas bei nubrozdinimai, nosies kaulų lūžimas, girtumas. Po apžiūros jis išleistas į namus. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Lapkričio 28 dienos popietę į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi sintautiškis P. B. (gim. 1989 m.). Jam medikai diagnozavo apatinės lūpos, krūtinės bei veido sumušimus. Po apžiūros vyriškis išleistas į namus.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.