Kriminalai (2011-01-03)

Chuliganizmas
Gruodžio 31 dieną, apie 7 val. 45 min., buvo pastebėta, kad Šakiuose sulaužyti pėsčiųjų tiltelio, jungiančio Vasario 16-osios gatvę su ežero pusiasaliu, turėklai ir atramos. Dėl tilto suniokojimo Šakių seniūnijai padaryta 1500  litų turtinė žala.

Vogė
Gruodžio 31 dieną, apie 17 val., Kidulių seniūnijos Petraičių kaimo gyventojas J. A. Z. (gim. 1925 m.) pastebėjo, kad buvo įsibrauta į jam priklausančios sodybos ūkinį pastatą, iš kurio pavogta apie 200 kg grūdų. Taip pat pareiškėjas nurodė, kad  maždaug prieš dvi savaites, atlupus sienos lentas, buvo įsibrauta į kitą sodyboje esantį garažą, iš kurio pavogtas 150 litų vertės mopedas EŠ 52 ir 150 litų vertės benzininis pjūklas, kurio pavadinimo pareiškėjas nenurodė.

Užpuolė namo savininką
Sausio 1 dieną, apie  18 val. 20 min.,  į Gelgaudiškio miestelio Smėlio gatvės gyventojo A. M. (gim. 1960 m.) gyvenamąjį namą užėję nenustatyti asmenys sumušė namo savininką ir pas jį svečiuose buvusį  gelgaudiškietį P. K. (gim. 1964 m.). Sumuštiesiems prireikė medikų pagalbos. Šakių ligoninės Priėmimo skyriuje nukentėjusiajam A. M. medikai diagnozavo veido ir galvos sumušimą, muštą dešinio skruosto žaizdą, girtumą. Nukentėjusiajam neblaiviam P. K. medikai diagnozavo galvos sumušimą. Po apžiūros vyrai buvo išleisti gydytis į namus.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.