Tarnybos metu susižalojo ugniagesys gelbėtojas

Įprasta, kad ugniagesiai gelbsti nukentėjusiuosius, tačiau praėjusį ketvirtadienį medikų pagalbos prireikė pačiam gelbėtojui, susižalojusiam koją tarnybos metu.

Vasario 3 dieną, Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys gelbėtojas M.B. dirbo Šakių savivaldybės pastate. Kaip aiškino administracijos direktorius Juozas Puodžiukaitis, pro lubas į kompiuterių kabinetą pradėjo tekėti vanduo, tad buvo paprašyta ugniagesių nuo stogo nuvalyti sniegą. Gelbėtojas atvyko automobiliu ir specialiomis kopėčiomis užlipęs ant stogo valė sniegą. Kaip aiškino J. Puodžiukaitis, darbus atliekantį gelbėtoją M. B. ūkvedys kelis kartus įspėjo, kad laipiodamas kopėčiomis būtų atsargus, tačiau visgi nelaimingo atsitikimo išvengti nepavyko. Ugniagesiui kopėčiomis leidžiantis žemyn jos pastrigo ir pakopos suspaudė koją. „Tai įvyko dėl techniškai netvarkingų kopėčių. Ugniagesys buvo įspėtas, bet jis sakė ne kartą jau tai daręs, o atsitiko taip, kaip atsitiko. Čia jau ne mūsų kaltė“, - konstatavo administracijos direktorius. Vyriškiui buvo diagnozuotas pėdos suspaudimas, pėdikaulio lūžimas, po apžiūros jis gydosi namuose. „Vyksta tyrimas. Tai nemalonus įvykis tiek įstaigai, tiek nukentėjusiajam“, - teigė Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Virginijus Rekešius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.