Kriminalai (2011-03-15)

Vogė
Kovo 7 dieną VĮ „Šakių vaikų globos namai“ Sutrikusio intelekto asmenų dienos užimtumo centro socialinė darbuotoja K. I. pastebėjo, kad pro tualeto langą iš minėtojo centro Šakiuose pavogtas skystųjų kristalų televizorius „Samsung LE32C450“, 80 cm įstrižainės, juodos spalvos korpusu.

Kovo 5 dieną, apie 16 val., lukšietė V. M., gyvenanti Pergalės gatvėje, pasigedo benzininio pjūklo „STIHL MS 181“, kuris buvo padėtas gyvenamojo namo antrajame aukšte. Įsilaužimo žymių nėra.

Kovo 7 dieną policija gavo pranešimą dėl vagystės. Kovo 4 dieną, apie 11 val., Šakių seniūnijos Prūselių kaimo pensininkė T. S. pastebėjo, kad iš jai priklausančio miško, esančio Gelgaudiškio seniūnijos Stanaičių kaime, iškirsta ir pavogta dešimt alksnių, juodalksnis, pušis ir eglė. T.  S. padaryta turtinė žala tikslinama.

Kovo 8 dieną rajono policininkai gavo kaunietės P. A. pareiškimą, jog buvo įsibrauta į pareiškėjai priklausančią sodybą, esančią Lekėčių kaime. Išdaužus gyvenamojo namo lango stiklą, buvo patekta į vidų, iš kur pavogta įvairių smulkių buities reikmenų. Išlupus durų užrakto skląstį, buvo patekta į ūkinio pastato vidų ir pavogta medinė dėžė su rankiniais darbo įrankiais.

Sumušė parke
Kovo 8 dieną, apie 16 val., prie Šakių autobusų stoties esančiame parke buvo sumuštas Girėnų kaimo gyventojas R. V., (gim. 1994 metais). Iš matymo pažįstamas jaunuolis keletu smūgių galva ir rankomis į veidą sumušė girėniškį.
 
Negandos
Kovo 11 dieną, apie 3 val. nakties, į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Sintautų seniūnijos Gaisrių kaime gyventis vyriškis M. Ž.,(gim. 1988 m.). Jam medikai diagnozavo galvos sumušimą, smegenų sutrenkimą. M. Ž. buvo išvežtas į Kauno klinikas. Taip pat į ligoninę buvo pristatytas to paties kaimo gyventojas J. T. (gim. 1986 m.). Jam medikai diagnozavo galvos sumušimą, smegenų sutrenkimą. Po apžiūros jis buvo išleistas į namus. Pirminiais duomenimis, kovo 11 dieną, apie 1 val. nakties, minėti asmenys buvo sumušti išgertuvių metu J. T. sodyboje, Gaisrių kaime, iš matymo pažįstamų asmenų.  
 
Kovo 13 dieną, apie 20 val., į Šakių ligoninės Priėmimo  skyrių kreipėsi vilkaviškietis K. Z. (gim.  1976 m.), nedirbantis. Jam medikai diagnozavo muštinę galvos žaizdą. K. Z. paaiškino, kad Barzdų kaime, M. P. sodyboje, išgertuvių metu jį sumušė nepažįstami asmenys. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Apsinuodijo
Kovo 12 dieną, apie  17 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas šakietis I. B.,(gim. 2006 m.). Jam nustatytas neaiškios kilmės apsinuodijimas, berniukas paguldytas į vaikų ligų skyrių.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.